WinTools.net Professional 22.6

WinTools.net Professional 22.6

Developer's description
Published by WinTools Software Engineering on 22 Jun 2022

"Creșterea performanței sistemului de operare."

O suită de instrumente pentru creșterea performanței sistemului de operare. WinTools.net indeparteaza curat software nedorite de la unitățile de disc și referințe moarte din Windows registry. WinTools.net te pune în control pentru Windows procesul de pornire, de monitorizare de memorie și vă oferă puterea de a personaliza setările de desktop și de sistem pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Adaugă mai multă viteză și stabilitate pentru conexiunea. Asigură confidențialitatea și să păstreze informațiile sensibile sigure. WinTools.net Professional conține instrumente: Clean Uninstaller, Fișiere de scanare, Registry Scan, Start Up, Tweak UI, Net Tweaker, viata privata.

Curat Uninstaller - Acest instrument este folosit atât pentru software-ul corect eliminarea și pentru monitorizarea schimbărilor efectuate pe hard disk, registru și fișierele de sistem MS Windows în timpul instalarea unui program.

Scanare fișiere - Acest instrument este folosit pentru curatarea periodica a hard disk-ul de referințe moarte, fișierele nedorite și învechite produse de software diferite. Aceste fișiere și referințe rămân pe hard disk-ul și de a crește timpul de acces la unitatea.

Registry Scan - Acest instrument este folosit pentru curatarea periodica a registrului MS Windows de la aplicațiile neutilizate a rămas după dezinstalarea și de trimiteri invalide care reduc viteza sistemului și a sistemului de timp de încărcare.

Start Up - Acesta este un manager de pornire. Acest instrument vă permite să monitorizeze, să adăugați, eliminați, activați și / sau dezactiva elemente individuale de pornire. De asemenea, puteți regla aplicațiile inițializată în timpul procesului de încărcare a sistemului de operare.

Tweak UI - Acesta este un set de ajustări suplimentare legate de siguranță, capacitatea sistemului și preferințele utilizatorului și care nu sunt incluse în componentele de bază ale MS Windows.

Tweaker Net - Instrumentul este utilizat pentru creșterea vitezei de transfer de date și pentru o mai mare stabilitate a conexiunii prin modificarea setărilor de rețea ascunse.

Confidențialitate - Acesta este un set de instrumente care să asigure confidențialitatea și să păstreze informațiile sensibile sigure. Se compune din trei părți de bază: "Obiecte Pentru a șterge", "Omul invizibil" și "File Shredder".

Requirements: MS Windows

What's new in this version: version 22.6 (June 22, 2022) + hungary.lng was updated + program compiler was updated + magnet algorithm was updated * menu point mistake was fixed

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinTools.net Professional on 22 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinTools.net Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (12 votes)
Very good
Your rating
Your review