GreenCloud Printer - green pdf creator 7.9.0.0

GreenCloud Printer - green pdf creator 7.9.0.0

Developer's description
Published by ObviousIdea on 5 Jul 2021
 • Size

  16.49 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $21.60
 • Updated

  5 Jul 2021
 • Downloads

  622 (1 last week)

"Ecofriendly Imprimanta driver virtual"

Ecologul șoferului de imprimantă pentru a economisi bani în lucrările zilnice de imprimare. Economisiți 33% în medie de hârtie, cerneală și toner, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Creați fișiere PDF. Utilizați același dialog de imprimare de previzualizare indiferent de software-ul pe care îl utilizați. Imprimanta GreenCloud este un driver virtual pentru imprimanta dvs. Examinați lucrările de imprimare; Eliminați paginile nedorite; Grup 1, 2 sau 4 pagini pe foaie de hârtie; Tipăriți în format PDF; Imprimați direct pe Dropbox, Evernote sau Minus
Fiecare aplicație poate oferi o altă experiență de utilizator și o interfață, de fapt fiecare driver de imprimantă funcționează diferit și oferă opțiuni avansate pe care majoritatea utilizatorilor nu le utilizează deoarece necesită prea multe clicuri pentru a le accesa.
Folosind imprimanta GreenCloud ca imprimantă implicită, veți avea o experiență consistentă și oricare ar fi serviciul de imprimare sau gazduire pentru a partaja documentul, veți avea aceleași funcții oriunde, oricând.

Nu pierdeți niciodată hârtie din nou pentru că aveți o pagină necompletată sau o pagină cu numai 2 rânduri de text care este antetul unei pagini web. Mai ales atunci când imprimați pagini web, în ​​principiu câteva pagini. Asta e unde pierzi cele mai multe hârtii, cerneală și copaci. Economisiți-vă timpul, salvați-vă banii, previzualizați și validați doar paginile pe care trebuie să le imprimați cu adevărat sau combinați mai multe pagini atunci când este vorba doar de o schiță sau de o lucrare de tip paper-to-go.

Cu imprimanta GreenCloud, panourile noastre de testare arată că puteți salva o medie de 35% din hârtie prin combinarea paginilor pe fiecare coală de hârtie sau pur și simplu eliminând paginile nedorite înainte de a fi prea târziu.

What's new in this version: fix several issues

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GreenCloud Printer - green pdf creator on 5 Jul 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GreenCloud Printer - green pdf creator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review