Miraplacid Publisher 8.0

Miraplacid Publisher 8.0

Developer's description
Published by Miraplacid on 29 Sep 2022
  • Size

    10.33 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows, Other
  • Price

    $39.95 Buy full version
  • Updated

    29 Sep 2022
  • Downloads

    646 (2 last week)

"converti paginile documentului la imagini"

Cu software-ul Publisher Miraplacid puteți converti (print) orice document într-o prezentare de imagine sau web. Oricine se poate deschide documentul într-o gamă largă de hardware și software, și va arăta exact așa cum ați intenționat - cu aspect, fonturi, imagini și intacte. Nimeni nu poate să modifice sau să copiați și inserați textele.
După instalare, pe PC-ul, Miraplacid Publisher apare ca o nouă imprimantă virtuală în sistemul dumneavoastră. Toate documentele pe care le imprimați la această "imprimantă" va fi deschis într-un dialog de previzualizare. Scalați imaginea, ajustați nuanța, saturație și valoare, a scăpa de margini albe neutilizate, și de a face o altă procesare a imaginii. Apoi, puteți salva imaginile rezultate pe disc, e-mail, încărcați server FTP sau HTTP, sau să le imprimați la o imprimantă reală.
Miraplacid Publisher acceptă următoarele formate de ieșire: PDF, JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG și TGA. Atunci când redirecționarea către o imprimantă, reduce saturația pentru a salva cartuș color sau crește valoarea pentru a economisi cerneală neagră. Utilizați chenare detector în modul manual pentru a seta zona de imprimare, atunci când aveți nevoie pentru a imprima doar partea de document care aveți nevoie.
Miraplacid Publisher adaugă icon pe desktop. Toate documentele pe care le glisați și să fixați la această pictogramă va fi imprimată în spatele scenei și prelucrate de către Miraplacid Publihser. Rândul său, "Auto Send" dacă doriți Miraplacid Publisher pentru a trimite imagini către destinații alese fără a aștepta pentru dvs. de intrare. Dacă doriți ca fiecare document care să fie salvat într-un fișier individual, adăugați {{DATE}}, {{TIME}}, {{IDENTITATE}}, {{PAGE}} sau {{JOB}} la numele de fișier sau cale. Acestea vor fi înlocuite cu data curentă, ora, unele număr unic, numărul paginii și de imprimare de locuri de muncă id-ul respectiv.
Miraplacid Publisher este software-integrare gata. Toate setările pot fi ușor gestionate de software-ul sau script-ul.

Requirements: Pentium-III-900, 256 Mb RAM, 100 Mb HDD

What's new in this version: True 64-bit software, several bugs fixed and improvements made, libraries refreshed

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Miraplacid Publisher on 29 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Miraplacid Publisher Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review