Auslogics AntiMalware 2017 1.9.3

Auslogics AntiMalware 2017 1.9.3

Developer's description
Published by Auslogics Labs Pty Ltd on 25 Sep 2017

"Curează amenințările pe care antivirusul dvs. le poate pierde."

Auslogics Anti-Malware este o soluție inovatoare de securitate care ajută la eliminarea amenințărilor pe care antivirusul dvs. le poate pierde și păstrează datele dvs. sensibile împotriva accesului neautorizat. Iată ce obțineți în acest instrument:

- articolele rău intenționate pe care nu le-ați bănuit niciodată că există au fost detectate și eliminate;
- mărimea micului program face lumină asupra resurselor sistemului, ceea ce înseamnă că nu va încetini PC-ul;
- opțiunile flexibile de programare vă permit să scanați și să monitorizați în mod constant sistemul dvs. pentru amenințări;
- interfața simplă facilitează configurarea și rularea utilizatorilor de orice nivel de experiență;
- nu este necesară nicio conexiune la Internet pentru a rula programul;
- conceput pentru a nu intra în conflict cu programul principal antivirus, adaugă un alt nivel de protecție.

Venind de la un lider în domeniul întreținerii și optimizării PC-ului, Auslogics Anti-Malware oferă protecție multi-fațete și vă oferă liniștea pe care o doriți. Programul scanează toate locațiile posibile pe PC pentru semne de infecții, verifică sistemul pentru găuri de securitate potențiale și curăță cele mai grave amenințări malware, spyware și adware. De asemenea, detectează cookie-urile care vă pot urmări activitatea PC-ului și activitatea online, analizează intrările de registry suspecte și elementele setate pentru a porni automat pe PC-ul dvs., verifică extensiile și extensiile browser-ului pentru a vă asigura că nu reprezintă o amenințare la adresa securității personale informație.

Cu Auslogics Anti-Malware nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ștergerea fișierelor care ar putea fi utile, deoarece puteți trimite elemente pe care nu sunteți sigur despre Carantină, ceea ce vă permite să le restabiliți mai târziu dacă este necesar. Cele trei tipuri de scanare - scanare rapidă, scanare profundă și scanare personalizată - vă permit să verificați tot ce aveți nevoie, dintr-un singur element sau dintr-un dosar în fiecare colț al sistemului PC.

Șansele dvs. de a deveni o victimă a furtului de informații instantaneu o dată ce instalați și activați acest scut puternic.

Requirements: Pentium Proccessor, 256 MB RAM, 25 MB HDD

What's new in this version: - added multiple new features and made improvements to program algorithms; - improved program stability and reliability; - added new interface languages: Spanish, French, German, Japanese, Russian, Italian; - fixed all known bugs; - improved support for Windows 10 Creator Edition.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Auslogics AntiMalware 2017 on 25 Sep 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Auslogics AntiMalware 2017 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review