Magic DVD to PSP/MP4 Video Rip/Convert Studio 8.0.7.24

Magic DVD to PSP/MP4 Video Rip/Convert Studio 8.0.7.24

Developer's description
Published by Magic Video Software Inc. on 16 May 2014

"Rip DVD-uri la AVI, SVCD, VCD, PSP, format MP4."

Magic DVD la PSP/MP4 Video Rip / Convert Studio este puternic și ușor de utilizat pentru DVD Ripping software. DVD Ripper vă ajută să rip DVD-uri la AVI, SVCD, VCD, PSP, format MP4 în termen de câteva clicuri.

Magic DVD la PSP/MP4 Video Rip / Convert sprijină rip segment de DVD-uri, selectați subtitrare țintă și piese audio, personaliza dimensiunea de ieșire video, frame rate, bitrate audio, etc Acesta are un motor puternic de conversie și simplu și ușor de utiliza interfata pentru a permite newbie-l opereze fără nici o dificultate; imaginea de ieșire este mult mai bună și stabilă; ea susține lot de conversie și rupe fiecare capitol la un fișier individual, DVD divizat în mai multe altele; ea, de asemenea, vă permite să selectați subtitrare & audio și personaliza setările pentru a obține flexibilitate și eficiență a rezultatului de ieșire, și mult mai mult!

Cu acesta, puteți obține cea mai bună calitate video PSP. Acesta are o interfata foarte profesionist și frumos, și clar DVD-ul perfect pentru PSP Converter!

Requirements: Pentium 233 MHz, 64 MB RAM, 50M HD

What's new in this version: Optimize converting speed and quality.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Magic DVD to PSP/MP4 Video Rip/Convert Studio on 16 May 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Magic DVD to PSP/MP4 Video Rip/Convert Studio Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review