FTP
Fling FTP Uploader Software 5.03

Fling FTP Uploader Software 5.03

Developer's description
Published by NCH Software on 10 Nov 2021
  • Size

    477.53 KB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $50.00 Buy full version
  • Updated

    10 Nov 2021
  • Downloads

    137 (1 last week)

"Încărcați, transferați sau copiați copii de rezervă"

Fling este un software FTP care vă ajută să automatizați încărcarea sau transferarea fișierelor. Acesta este de obicei utilizat pentru a menține un site web pe un server găzduit la distanță sau pentru a automatiza copierea de rezervă a dosarelor. Software-ul suportă atât protocol de transfer de fișiere (ftp), cât și transfer de fișiere în rețea. Software-ul de transfer de fișiere Fling vă permite să configurați unul sau mai multe "Fling Folders" pe computerul dvs. local. Puteți lucra în aceste dosare ca orice alt dosar de pe computer și atunci când orice fișier este adăugat sau modificat Fling va încărca fișierul la un server ftp de la distanță sau într-un folder de rețea. Operația poate fi automată (încărcați imediat după modificarea fișierelor), la un interval prestabilit (de ex. La fiecare oră) sau manual.

Aplicații tipice:
* Actualizați automat site-urile web în timp ce efectuați o schimbare.
* Editați și creați documente care sunt stocate într-un dosar de rețea, păstrând în același timp originalul ca o copie de rezervă pe propriul calculator.
* Gestionați mai multe destinații de transfer de fișiere.
* Backup fișiere importante prin setarea lor să fie salvate într-un Fling Folder care se transferă la un interval de timp stabilit.

Despre NCH Software:
NCH ​​Software este un lider în domeniul software-ului pentru Windows, Palm, Pocket PC și Mac OS X în domeniul audio, video, muzică, mp3, cd, dvd, telefonie, dictare, transcriere, afaceri și software de utilitate pentru calculator. NCH a lansat peste 80 de produse începând cu anul 1993 și au primit numeroase premii pentru excelența software-ului. Descărcați software pentru DJ, difuzați, streaming, înregistrați, editați, convertiți, ardeți, amestecați, împărțiți, etichetați, ripați și redați fișiere audio pentru formatele de fișiere WAV, MP3 și alte formate populare.

Requirements: Windows XP/Vista/7/8/10/11

What's new in this version: Major Update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Fling FTP Uploader Software on 10 Nov 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Fling FTP Uploader Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review