QuickSnooker 8.0.312

QuickSnooker 8.0.312

Developer's description
Published by QuickGames on 7 Jul 2022

"Realistic simulare PC Snooker"

QuickSnooker este cea mai realistă și completă simulare de pe Snooker de pe Internet.
Este singurul joc Snooker care poate fi jucat in 3D, 2D sau ambele in acelasi timp!
Ușor de configurat, așa cum vă place, dintr-un joc distractiv de sus în jos arcade - la o simulare 3D hardcore pe ecran complet. Mai mult de 10 milioane de cadre de QuickSnooker au fost jucate peste 19 ani.
Unele jocuri de biliard fac ghinionul atât de greu încât jocurile sunt doar o corvoadă .. QuickSnooker păstrează rădăcinile "distractive" - ​​și vă oferă ghidaje precise de fotografiere - permițând aproape oricui să joace "ca un pro" în câteva minute.
Există 3 adversari de calculator de la un novice "entuziast" până la un nivel destul de imbatabil "Master". Lucrați în clasament, sau pentru o adevărată provocare alăturați-vă unui joc on-line, avem sute de jucători din întreaga lume, iar jocul include chat-ul prietenos în timp real, panourile de vizită și turneele.
Versiunea inregistrata include Piscina si 9-Ball - iar upgrade-ul "Pro" adauga cea mai realista fizica intr-un joc pe Internet Snooker incluzand stun, follow, swerve si truc si sarituri.
Descărcarea oferă un joc de Snooker cu 10 roșii pe deplin funcțional și un proces de participare la 7 zile - inclusiv joc on-line - noul nostru instalator vă va pune în funcțiune în 60 de secunde.

Requirements: Any Windows PC

What's new in this version: Improved physics, Leagues, Rankings stats and online play - Fast, lightweight install, Fixes to rules, better camera handling, smoother gameplay.

  • Updated

    7 Jul 2022
  • Downloads

    1,230 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested QuickSnooker on 7 Jul 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
QuickSnooker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (3 votes)
Bad
Your rating
Your review