Internet Secure Tunneling 2.0.0.244

Internet Secure Tunneling 2.0.0.244

Developer's description
Published by Han-soft Software on 11 Apr 2024

"A crea și de a gestiona tunel criptat SSH"

Internet Secure Tunneling poate de trafic înainte altfel nesigur TCP prin criptat SSH tunel Secure Shell. Vă pot asigura de exemplu baze de date, POP3, SMTP și conexiuni HTTP, care altfel ar fi nesigur.
Capacitatea de tunel de SSH Secure Shell este o facilitate care permite, de exemplu, angajații companiei pentru a accesa e-mail lor, compania pagini IntraWeb și fișierele partajate de siguranță de către chiar și atunci când lucrează de la domiciliu sau pe drum.
Tunneling face posibil accesul la e-mail de la orice tip de serviciu de Internet (dacă accesat prin modem, o linie DSL sau o conexiune prin cablu, sau un serviciu de internet Hotel). Atâta timp cât utilizatorul are o conexiune IP la Internet se poate obține corespondența și acces la alte resurse de la oriunde în lume în siguranță.
Acest lucru de multe ori nu este cazul cu mai multe bazate pe tehnologiile tradiționale VPN IPSec, din cauza problemelor cu traversează rețelele care sunt de aplicare Network Address Translation (NAT) - acest lucru este în special cazul in hoteluri. NAT rupe o conexiune IPSec cu excepția cazului în protocoale speciale, cum ar fi NAT-Traversal sunt implementate pe client și gateway-ul.
Aplicațiile client-server utilizând tunelul va efectua propriile proceduri de autentificare, dacă este cazul, în același mod în care ar fi fără tunel criptat.
Protocolul / aplicație ar putea fi capabil să se conecteze la un număr de port fix (de exemplu, IMAP 143) numai. În caz contrar, orice port disponibil pot fi alese pentru port forwarding.

Caracteristici

 - Crearea și gestionarea tuneluri mulitiple SSH.
 - SSH versiunea 1 și 2 sunt acceptate.
 - Comperssion este suportat.
 - Transmiterea de la distanță, transmiterea locală și transmiterea dinamice sunt acceptate.
 - Ascunde în tava de sistem și nu are nevoie de nici un spațiu de birou.
 - Bara de sistem pop-up meniu pentru un acces facil la principalele funcții.
 - Suport online, upgrade-ul on-line sunt acceptate.
 - Interfață de utilizator compatibil cu Windows XP.

Requirements: 32M RAM

What's new in this version: Update to 2.0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Internet Secure Tunneling on 11 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Internet Secure Tunneling Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review