Private InfoKeeper 2007 1.0.0.3

Private InfoKeeper 2007 1.0.0.3

Developer's description
Published by Ablazesoft on 12 Sep 2016
  • Size

    1.41 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.95 Buy full version
  • Updated

    12 Sep 2016
  • Downloads

    74 (1 last week)

"Sistem inovativ de gestionare a parolelor"

Private InfoKeeper 2007 este un sistem de securitate a datelor de generație următoare, conceput pentru a vă proteja datele confidențiale prin cele mai eficiente metode. Vă permite să ascundeți informațiile personale sau secretele corporative de ochii indurerați ai infractorilor, concurenților de afaceri și doar persoanelor curioase.
Private InfoKeeper 2007 oferă un mediu puternic criptat și protejat prin parolă pentru datele dvs. sensibile. Vă permite să stocați autentificări / parole, informații comerciale, date de contact cu imagini, coduri PIN, numere de serie ale software-ului, informații de asigurare, date de carduri de apel și multe altele. De asemenea Private InfoKeeper este capabil să cripteze fișiere întregi. Integrarea neexcluzată a browserului web permite Private InfoKeeper 2007 să adune și să completeze conectările și parolele în mod silențios fără nicio acțiune. Noua noastră funcție Multilogin permite Private InfoKeeper 2007 să gestioneze intuitiv numeroase perechi de conectare și parolă pentru aceeași pagină web (convenabil pentru multe conturi de e-mail de la un furnizor sau logare pe forum, etc.). Protecția extremă a datelor se realizează folosind algoritmul criptografic standard AES cu lungimea cheii de 256 de biți, care a fost aprobat de guvernul american pentru serviciul militar. Sistemul de contracare a programelor spyware încorporat în mod eficient respinge orice încercare de a-ți fura informațiile private de către keyloggers și alte programe spyware. Manipularea avansată a parolelor principale și tehnicile speciale de programare protejează parola principală și fac imposibilă fisurarea acesteia într-o perioadă de timp comensurabilă. Clipboard securizat Transferul de date este o caracteristică complet automată, ceea ce reduce șansele de a vă fura datele din panoul de informații Private InfoKeeper 2007. Informațiile dvs. vor fi protejate chiar și atunci când sunteți departe de computer, datorită sistemului de blocare automată, care vă va bloca stocarea parolei după o perioadă determinată de inactivitate. Generatorul de parole puternic încorporat produce parole de lungime și structură date. Utilizarea constantă a funcției de rezervă / restaurare încorporată vă asigură că nu vă veți pierde niciodată datele.

Requirements: Typical Windows workstation

What's new in this version: See version history in User Manual

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Private InfoKeeper 2007 on 12 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Private InfoKeeper 2007 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review