PST to NSF Converter 12.01.01

PST to NSF Converter 12.01.01

Developer's description
Published by www.convertpstnsf.com on 10 Oct 2012

"Software de conversie PST în NSF exclusiv"

Software-ul de conversie PST în NSF este un utilitar avansat profesional, care vă poate ajuta să convertiți efectiv PST în NSF. Software-ul ajută la convertirea căsuțelor poștale Exchange și a profilurilor de utilizator în format Lotus Notes într-o manieră simplă și eficientă.

Acționând ca software de migrare prin e-mail, acest convertor PST în NSF transformă fiecare biț de e-mail și alte elemente din MS Outlook în Lotus Notes fără a vă lăsa să vă confruntați cu vreo problemă. Software-ul consumă foarte puțin timp în procesul de conversie prin e-mail și creează fișiere NSF instantaneu.

Cea mai uimitoare caracteristică a acestui convertor PST în NSF este eficiența sa de a converti fiecare bit de fișiere PST Outlook, precum jurnale, calendare, contacte, întâlniri, schițe, note, formatare text, proprietăți de e-mail, sarcini, atașamente, imagini și alarme. În plus, instrumentul este, de asemenea, foarte ușor de utilizat și, în același timp, foarte ușor de manevrat. Ca utilizator, nu trebuie să fiți din punct de vedere tehnic foarte temeinic pentru a cunoaște criteriile sale de funcționare.

Mai mult, software-ul funcționează fără probleme pe fiecare platformă, inclusiv Windows 98, 2000, 2003, XP și Vista și, în același timp, își menține acuratețea. De fapt, software-ul este conceput astfel încât să aibă grijă în special de integritatea datelor. Adăugând la aceasta, se asigură că fiecare fragment de e-mailuri este exportat în mod corespunzător în forma sa originală. În afară de aceasta, reduce și efortul depus în previzualizarea conținutului exportat, facilitându-vă o alternativă pentru a salva elementele PST în noul fișier .NSF. Pentru mai multe informații, vizitați www.convertpstnsfcom

Requirements: Pentium II 400 MHz, 64 MB RAM, 10 MB

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PST to NSF Converter on 10 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
PST to NSF Converter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review