Ashampoo Backup Pro 14 14.09

Ashampoo Backup Pro 14 14.09

Developer's description
Published by ashampoo GmbH & Co. KG on 21 Nov 2020

"Copia de rezervă și restaurarea datelor cu ușurință"

Ashampoo Backup Pro 14 este un software de backup puternic pentru copii de rezervă pentru fișiere și unități, precum și recuperare de date, inclusiv sisteme de pornire. Backup-urile pot fi create în mod automat fără încetinirea notabilă a sistemului, datorită proceselor de fundal de utilizare și echilibrării inteligente a încărcării. Backup-urile mereu actualizate elimină eficient frica de defectele hardware, problemele de sistem de operare sau infecțiile cu malware. Tehnologia dedicată de compresie și criptare minimizează urmele de fișiere și protejează datele împotriva accesului neautorizat. În afară de suporturile de stocare tradiționale, Ashampoo Backup Pro 14 acceptă, de asemenea, mai multe servicii cloud, atât pentru fișiere individuale cât și pentru partiții întregi de unități. Backup-urile pot fi restaurate fie prin program, fie prin Windows Explorer. În cazul unei defecțiuni totale a sistemului sau a unei infecții cu malware, utilizatorii se pot baza pe sistemul de salvare încorporat pentru a porni sau restaura sistemele lor și a accesa copiile de rezervă.
În acest scop, Ashampoo Backup Pro 14 poate crea DVD-uri de pornire sau unități USB. Versiunea 14 oferă un motor de rezervă complet revizuit pentru securitate, compatibilitate și versatilitate îmbunătățite. Verificarea automată a datelor elimină practic orice șansă de corupție a copiilor de rezervă, în timp ce noua verificare cu 1 clic pe hard disk cu predicția de eșec pe baza SMART asigură sănătatea discului și integritatea datelor. Asistența serviciilor cloud a fost, de asemenea, îmbunătățită și optimizată în continuare pentru securitate și performanță.

- Motorul de rezervă complet revizuit
- Verificare automată de rezervă
- Nifty 1-click de verificare a hard disk-ului
- Suport îmbunătățit semnificativ în cloud

Requirements: Operating System Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 Computer: Any computer that supports the…

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Ashampoo Backup Pro 14 on 21 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Ashampoo Backup Pro 14 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review