Flashpaste Speed Typing 6.356

Flashpaste Speed Typing 6.356

Developer's description
Published by Speed Typing Software on 6 Jan 2018

"Faceți viteza introducând o realitate cu FlashPaste"

FlashPaste Speed ​​Typing este un instrument extrem de util pentru economia de timp pentru oricine care are nevoie în mod regulat să re-utilizeze anumite secțiuni de text sau de cod. Este ideal, de exemplu, pentru reprezentanții clienților sau asistenții tehnici care folosesc în mod regulat aceleași felicitări prin e-mail sau răspund la aceleași întrebări. În loc să fiți nevoiți să vă mișcați prin e-mailuri sau documente vechi, programul FlashPaste vă permite să inserați rapid textul cu doar câteva clicuri. Când instalați programul, va trebui mai întâi să tastați șabloanele și să le clasificați astfel încât să fie ușor de găsit în orice moment doriți. Odată ce acest lucru este făcut, nu va trebui niciodată să le tipăriți din nou sau să găsiți materialul original pe care doriți să îl reutilizați. Pentru a salva și mai mult timp, software-ul de scriere a vitezei acceptă macrocomenzi pentru introducerea datei și a orei curente și a altor funcții în schimbare atunci când inserați un șablon. Istoricul clipboard-ului salvează tot ceea ce tăiați sau copiați manual din alte surse, astfel încât să vă puteți întoarce la ele ori de câte ori aveți nevoie.

Requirements: Windows based PC

What's new in this version: Version 6.31 Fixed: Bug with accent characters. Added: Abbreviations support - add abbreviation to string, then type it in any place and press SPACE in order to paste string.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Flashpaste Speed Typing on 6 Jan 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Flashpaste Speed Typing Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review