Microsoft Office 2402 Build 17328.20184

Microsoft Office 2402 Build 17328.20184

Developer's description
Published by Microsoft on 13 Mar 2024
  • Size

    3.61 MB
  • License

    Demo
  • OS

    Windows
  • Price

    $229.99
  • Updated

    13 Mar 2024
  • Downloads

    6,924 (20 last week)

"2016 versiune Office de la Microsoft."

Office Professional 2016 include:
- Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 și Access 2016.
Capta ideile tale oricum funcționează cel mai bine, folosind tastatura, stilou, sau touchscreen.
- Fii un Birou de putere ???? utilizatorului pentru Dell mod simplu. Tastați ceea ce doriți de ajutor în cadrul noului Tell Me caseta de pe panglica și vă va spune cum să o facă.
- Teme noi vă permit să alegeți experiența de birou thatâ ???? e corect pentru tine. Întuneric si Dark Gray teme asigură un contrast ridicat mai usor ???? thatâ pe ochi, iar tema colorat vă oferă un aspect modern thatâ ???? e consecvent pe toate dispozitivele.
- Consolidarea experienței de lectură cu Insights, alimentat de la Bing, care vă arată informații relevante de pe Web atunci când youâ ???? re lectură un fișier Office.
- Lăsați unul dintre template-uri de pe ecranul de pornire a face cele mai multe dintre configurare si design, astfel încât să vă puteți concentra asupra ideilor și a datelor.
- Ține evidența de comentarii în documentele Word și marcați-le ca face cu noul buton de răspuns.
- Conținut de transmisie din PDF-uri direct în Word. PDF-uri deschise și edita paragrafe, liste și tabele la fel ca și în documentele Word familiare.
- Economisiți timp informații de formatare în Excel, astfel încât să puteți trage informații din date mai rapid. Noile instrumente recunosc modelul dvs. și datele de auto-complete.
- Diagrame noi moderne și grafice în Excel vă oferă mai multe moduri de a explora și de a spune povești convingătoare cu datele dumneavoastră de afaceri. Excel recomandă diagrame cele mai potrivite pentru datele dumneavoastră și vă oferă o previzualizare cum va arata datele.
- În Excel, puteți crea acum previziuni de bază privind seria de date cu un singur clic pentru a vizualiza tendințele viitoare.
- Partajați prezentarea PowerPoint pe web prin trimiterea unui link către acesta sau utilizând liber Oficiul de prezentare Serviciul pentru a le livra, astfel încât publicul vă puteți alătura de oriunde.
- Foi de calcul Excel încorpora, diagrame, clipuri audio, video, și aproape orice alt tip de fișier în caietele OneNote. Notele sunt salvate, căutate, și sincronizate cu aplicațiile OneNote pe celelalte dispozitive, astfel încât să puteți utiliza sau să le partajați de oriunde.
- Răspunde mai repede cu repliesâ răspunsurile în linie ???? poziționate corect în corpul messageâ originale ???? în Outlook. Trebuie doar să tastați răspunsul în Panoul de citire.
- Economisiți timp cu opțiunile de imprimare foto online din Publisher.
- Lista și să rezume date dintr-un tabel sau o interogare rapidă legate în Access. Pur și simplu clic pe un element pentru a deschide o imagine detaliată a acestui element.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Microsoft Office on 12 Oct 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Microsoft Office Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review