PhraseExpress Text Expander 13.6.11

PhraseExpress Text Expander 13.6.11

Developer's description
Published by Bartels Media GmbH on 21 Aug 2018
 • Size

  18.32 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  21 Aug 2018
 • Downloads

  2,036 (2 last week)

"Autotext Text Expander pentru Windows"

PhraseExpress gestionează fragmentele de text utilizate frecvent pentru inserarea rapidă în orice program.

Fragmentele de text și răspunsurile conservate sunt organizate într-o structură de directoare personalizabilă și pot fi declanșate prin taste rapide sau prin introducerea abrevierilor de text.

Meniurile de meniuri salvează utilizatorii de memorarea comenzilor rapide de declanșare sugerând expresii după introducerea primelor litere ale textului dorit.

PhraseExpress poate partaja șabloanele de boilerplate într-o arhitectură client / server cu ajutorul serverului Firebird / Microsoft SQL și a suportului Citrix / TerminalServer. Restricțiile de acces pot fi configurate pe baza Microsoft ActiveDirectory.

Fragmentele de text pot fi restricționate la anumite programe sau utilizatori, grupuri de lucru sau domenii.

PhraseExpress acceptă sincronizarea cloud pentru a partaja fraze cu alți clienți PhraseExpress pentru instalări Windows, Mac, iPhone / iPad sau Android pe Internet.
 
Managerul de Clipboard păstrează un istoric al conținutului clipboardului pentru accesul ulterior.

Funcțiile macroactive puternice pot adăuga conținuturi dinamice la fraze statice, cum ar fi data curentă, contoarele sau introducerea manuală suplimentară. Declarațiile condiționale, buclele, variabilele și operațiile de șir permit utilizatorilor să creeze proceduri avansate de automatizare a textului.

Software-ul separat de automatizare "Mouse Recorder" poate fi integrat în PhraseExpress pentru a organiza și a declanșa procedurile de automatizare prin taste rapide sau autotext.

Generatorul de documente încorporat poate crea documente complete prin definirea unei liste de expresii cu doar câteva clicuri de mouse, făcându-l o soluție ideală pentru a crea documente legale sau rapoarte de pacienți medicali.

PhraseExpress poate importa text extern, bitmap, Excel, fișiere Word, e-mailuri Outlook cu algoritmi puternici de analiză a textului.

Adăugarea PhraseExpress Outlook permite completarea automată a numelor destinatarilor și sugerarea răspunsului la șabloanele bazate pe contextul de e-mail.

Ediția portabilă opțională poate fi executată de pe o unitate de disc USB. O ediție gratuită este gratuită pentru utilizatorii personali.

Requirements: Optional web browser

What's new in this version: Major Update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PhraseExpress Text Expander on 21 Aug 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PhraseExpress Text Expander Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review