Send Bulk Email Marketing using Outlook 5.2

Send Bulk Email Marketing using Outlook 5.2

Developer's description
Published by ACCM Software on 19 Jan 2016
 • Size

  3.51 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $24.95 Buy full version
 • Updated

  19 Jan 2016
 • Downloads

  414 (1 last week)

"Trimiteți un e-mail de marketing în vrac utilizând Outlook"

Send Bulk Email Marketing este un puternic și ușor de utilizat Microsoft Outlook Add-In pentru trimiterea unui mesaj de e-mail unui număr mare de destinatari folosind Microsoft Office Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003. Software-ul va trimite fiecărui destinatar un un singur mesaj de poștă electronică fără numele altor destinatari și adrese de e-mail. Există o singură adresă de e-mail a destinatarului în câmpul Către e-mail. Înseamnă că e-mailul NU va fi blocat de filtrul SPAM al destinatarului, iar orice persoană vede doar un destinatar al lui în e-mailul pe care la primit. Adresele importante de e-mail ale destinatarilor NU vor fi scoase din uz.

Trimiterea serviciului de distribuire de e-mail în vrac poate înlocui variabilele macro în subiectul și conținutul unui mesaj de poștă electronică. Variabilele macro includ numele, prenumele, prenumele, adresa de e-mail și numele listei de distribuție a destinatarului. Nu aveți nevoie să introduceți numele, adresa de e-mail și numele listei de distribuție a fiecărui contact într-un mesaj de poștă electronică, Send Bulk Email Marketing va citi aceste informații de la fiecare contact și completați formularul în fiecare copie de e-mail trimis ca Mail Merge Microsoft Word). După primirea unui e-mail, destinatarul va vedea numele și adresa de e-mail numai în mesajul de e-mail.

Este foarte ușor să trimiteți un mesaj de e-mail unui grup de destinatari unul la altul, să compuneți un mesaj nou, să selectați Contacte și liste de distribuție în câmpul Către, pur și simplu faceți clic pe Trimiteți e-mail la fiecare persoană. Asta e tot. Software-ul poate trimite un e-mail la adrese de e-mail generale, orice Contacte și liste de distribuție, poate fi folosit pentru a trimite buletine de știri către abonații dvs. sau pentru a trimite o campanie de marketing prin e-mail clienților dvs.

După trimitere, trimiteți mesajul Bulk Email Marketing va crea un raport al expedierii pentru a vă anunța cine a fost trimis sau nu. Și software-ul poate șterge definitiv toate copiile trimise din dosarul Sent Items după ce a trimis pentru a evita copiile de e-mail duplicat.

Requirements: Microsoft Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003

What's new in this version: Speed up the sending, Fixed some bugs

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Send Bulk Email Marketing using Outlook on 19 Jan 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Send Bulk Email Marketing using Outlook Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review