SharePoint Calendar Rollup 2.3.627.1

SharePoint Calendar Rollup 2.3.627.1

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 16 May 2020

"Permisiunea de la alți utilizatori pentru a edita o parte web."

SharePoint Calendar Rollup este conceput pentru a extinde substanțial și a îmbunătăți funcționalitatea calendarului implicit Microsoft SharePoint printr-o gamă largă de funcții și funcții.
Organizați și vizualizați calendarele compilând mai multe calendare din surse diferite într-o singură vizualizare centrală. Poate accesa și calendarele Microsoft Exchange, ceea ce face din acesta un instrument puternic pentru planificarea, planificarea și gestionarea echipei în SharePoint.
SharePoint Calendar Rollup extinde funcționalitatea calendarului implicit printr-o gamă largă de funcții și funcții.

Configurați RollPoint Calendar SharePoint pentru a afișa calendare din Listele / Biblioteca SharePoint într-o singură vizualizare web. Mai multe caracteristici și funcționalități sunt disponibile când SharePoint Calendar Rollup este utilizat pe SharePoint în comparație cu vizualizarea obișnuită a calendarului.

Colectați evenimente din calendar din tipul de conținut extern SharePoint
Alte servicii, cum ar fi Google Calendar și tipul de conținut extern, sunt de asemenea disponibile pentru a fi configurate pe SharePoint. Spre deosebire de alte suplimente extracomandale care afișează un număr limitat de 10 calendare, SharePoint Calendar Rollup afișează un număr nelimitat de surse de calendar!

Glisați și plasați pentru a schimba evenimentul din calendar
Asumați-vă de programările calendarului - pur și simplu trageți și aruncați evenimentele în conformitate cu agenda importantă. Mutați cu ușurință evenimentele și sincronizați instantaneu sursa originală.
Integrarea SharePoint și Exchange este una dintre caracteristicile extrem de solicitate de mulți utilizatori SharePoint, iar SharePoint Calendar Rollup are asta.

Cod de culoare diferite surse de calendar
Setați coduri de culori diferite pe calendare diferite pentru a evita confuziile. Program separat de afaceri cu planuri personale sau de sărbători.

Vizualizați diferite evenimente într-un singur loc
Vizualizați evenimente din calendarul Microsoft Exchange 2007, 2010 chiar în fereastra SharePoint fără a fi nevoie să vă schimbați între programe.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: Languages Supported: - German - Japanese.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint Calendar Rollup on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint Calendar Rollup Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review