SharePoint Discussion Column 2.0.802.1

SharePoint Discussion Column 2.0.802.1

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 20 May 2020

"Discuție de afișare în toate elementele paginii."

SharePoint Discuții Coloana este o coloană de obicei pentru a înregistra discuția utilizatorilor atunci când editați elementul. Firul de discuții SharePoint pot fi listate în ordine cronologică, cu conținut de discuții și nume de discutii ".

Cu SharePoint Discutii coloana, nu trebuie să alegeți "a crea versiune de fiecare dată când editați un element în lista" atunci când selectați "Adăugare Modificări textului existent" opțiune de coloană text îmbogățit.

SharePoint out-of-box linii multiple de coloane de text oferă o opțiune "Adaugă Modificările textului existent", pentru a permite utilizatorilor adăuga propriile lor comentarii și discuții, fără a înlocui altele.

Dar are două defecte.
În primul rând, trebuie să activați crearea de versiune când element editat, dar e supărătoare atunci când nu doriți să creați noua versiune de fiecare dată când adăugați modificări.
În al doilea rând, de fiecare dată când editați elementul, un nou record va fi produs în istoria de înregistrare dacă gol sau nu. Este incomod pentru utilizatori pentru a vedea o mulțime de înregistrări cu conținut goale.

Noi dezvoltam SharePoint discuții Coloana a rezolva aceste probleme. Când adăugați înregistrări la SharePoint fir de discuție, cu nostru Coloana de discuții SharePoint, noua versiune nu va apărea și înregistrările goale nu se va afișa.

SharePoint discuții Coloana ofera o coloană personalizat, care permite utilizatorilor să înregistreze discuția lor în elementul fără a crea noua versiune și înregistrarea conținutului goale.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: New Features: - Server License is available; - Announced compatibility with SharePoint 2010.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint Discussion Column on 20 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint Discussion Column Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review