novaPDF Lite 9.5.242

novaPDF Lite 9.5.242

Developer's description
Published by Softland on 9 Oct 2018
 • Size

  61.65 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.99 Buy full version
 • Updated

  9 Oct 2018
 • Downloads

  2,140 (1 last week)

"Imprima orice document în fișier PDF folosind novaPDF!"

Cu ajutorul novaPDF Lite puteți crea cu ușurință fișiere PDF de înaltă calitate, într-un mod accesibil și de încredere din orice aplicatie Windows. Acesta se instalează ca un driver de imprimantă și vă ajută să generați fișiere PDF prin simpla selectare a comenzii "imprimare" din orice aplicație (puteți converti documente Word, foi de calcul Excel, prezentări PowerPoint, desene AutoCad, rapoarte companyâ ???? s, contracte , fluxuri de lucru, acorduri, planuri de marketing, formulare, lista de produse, lista de preturi, diagrame, email-uri sau pagini web). Scopul său este de a permite utilizatorilor să facă schimb cu ușurință documente electronice, independent de aplicarea în care au fost create inițial. Fisierele PDF rezultate pot fi vizualizate pe orice computer cu un vizualizator PDF (cititor) instalat.

Acest driver de imprimantă PDF este compatibil cu Windows 10/8/7/2000 / XP / 2003 Server / Vista (pe 32 de biți și pe 64 de biți) și necesită aproximativ 10 MB de spațiu liber pe disc pentru instalare. Ea doesnâ ???? Nu necesita instrumente de terțe părți care urmează să fie instalate în scopul de a genera fișierul PDF (cum ar fi Adobe Acrobat sau GhostScript). novaPDF poate adauga / insera conținut la un fișier PDF existent.

Vă puteți personaliza documentele prin setarea informații document (titlu, subiect, autor, cuvinte-cheie). Această caracteristică este utilă, de asemenea, dacă doriți să publicați fișierele PDF pe Web, ca și motoarele de căutare index va fișierele PDF și să utilizați informațiile de document pentru ao afișa în rezultate.

novaPDF Lite are o multime de caracteristici care vă permite să: modificați dimensiunea hârtiei (sau crearea de noi dimensiuni de pagini personalizate pentru imprimare de format mare), modificați rezoluția (72-2400 dpi), schimba orientarea paginii (portret, peisaj), fonturi încorporarea (sprijin pentru OpenType și TrueType) și multe altele. Interfața cu utilizatorul acceptă localizare, folosind astfel novaPDF Lite în propria limbă.

Obține cea mai recentă versiune de novaPDF Lite de la http://www.novapdf.com

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: Fix: Order of objects in the Layout view was not saved with the profile. Fix: Minor fixes for the content layout section.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF Lite on 9 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review