novaPDF Lite 11.9.444

novaPDF Lite 11.9.444

Developer's description
Published by Softland on 2 Mar 2024
 • Size

  113.83 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.99 Buy full version
 • Updated

  2 Mar 2024
 • Downloads

  2,539 (5 last week)

"Imprimați orice document în fișier PDF utilizând novaPDF!"

Folosind novaPDF Lite puteți crea cu ușurință fișiere PDF de înaltă calitate care pot fi căutate într-un mod accesibil și fiabil din orice aplicație Windows. Acesta se instalează ca un driver de imprimantă și vă ajută să generați fișierele PDF prin simpla selectare a comenzii "print" din orice aplicație (puteți converti documente Word, foi Excel, prezentări PowerPoint, desene AutoCad, rapoarte ale companiei, contracte , fluxuri de lucru, acorduri, planuri de marketing, formulare, lista de produse, lista de prețuri, diagrame, e-mailuri sau pagini web). Scopul său este de a permite utilizatorilor să facă schimb de documente electronice cu ușurință, independent de aplicația în care au fost inițial create. Fișierele PDF rezultate pot fi vizualizate pe orice computer cu un vizualizator PDF (cititor) instalat.

Acest driver de imprimantă PDF este compatibil cu Windows 10/8/7/2000 / XP / 2003 Server / Vista (pe 32 de biți și pe 64 de biți) și necesită aproximativ 10 MB de spațiu liber pe disc pentru instalare. Nu necesită instalarea unor instrumente terță parte pentru a genera fișierul pdf (cum ar fi Adobe Acrobat sau GhostScript). novaPDF poate adăuga / insera conținut într-un fișier PDF existent.

Puteți personaliza documentele prin setarea informațiilor despre document (titlu, subiect, autor, cuvinte cheie). Această caracteristică este utilă și în cazul în care doriți să publicați fișierele PDF pe Web, deoarece motoarele de căutare vor indexa fișierele PDF și vor folosi informațiile documentului pentru a le afișa în rezultate.

novaPDF Lite are o mulțime de caracteristici care vă permit: să modificați dimensiunea hârtiei (sau să creați dimensiuni personalizate ale paginilor personalizate pentru imprimarea în format mare), să modificați rezoluția (de la 72 la 2400 dpi), să modificați orientarea paginii (portret, peisaj) încorporare (suport pentru OpenType și TrueType) și multe altele. Interfața cu utilizatorul acceptă localizarea, utilizând astfel novaPDF Lite în propria voastră limbă.

Obțineți cea mai recentă versiune a programului novaPDF Lite de la https: //www.novapdfcom

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: Compatibility with latest Windows preview build

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF Lite on 2 Mar 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF Lite Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review