novaPDF Pro 9.5.242

novaPDF Pro 9.5.242

Developer's description
Published by Softland on 9 Oct 2018
 • Size

  61.65 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $49.99 Buy full version
 • Updated

  9 Oct 2018
 • Downloads

  3,574 (1 last week)

"Imprima orice document în fișier PDF folosind novaPDF!"

Cu ajutorul novaPDF Pro puteți crea cu ușurință fișiere PDF de înaltă calitate, într-un mod accesibil și de încredere din orice aplicatie Windows. Acesta se instalează ca un driver de imprimantă și vă ajută să generați fișiere PDF prin simpla selectare a comenzii "imprimare" din orice aplicație (puteți converti documente Word, foi de calcul Excel, prezentări PowerPoint, desene AutoCad, email-uri sau pagini web).

Aveți posibilitatea să parola proteja fișierele PDF pe care le creați și permisiunile pot fi limitate pentru a preveni documentul de a fi vizualizate, imprimate, modificate, copiate sau adnotat. Fișierele PDF vor fi asigurate cu algoritmi de criptare de 40 de biți și 128 biți.

novaPDF poate detecta titlurile din documentul imprimat și se adaugă marcaje în fișierele PDF generate. Trebuie să definiți textul atributele pentru pozițiile de documente (font, dimensiune, stil, culoare) și pentru marcajele generate. novaPDF poate adauga / insera conținut la un fișier PDF existent. Acesta oferă, de asemenea, o opțiune de PDF de suprapunere.

novaPDF Pro este compatibil cu Windows 10/8/7/2000 / XP / 2003 Server / 2008 ServerVista și necesită aproximativ 10 MB de spațiu liber pe disc pentru instalare. Ea nu are nevoie de Adobe Acrobat sau GhostScript care urmează să fie instalate pentru a genera fișierul PDF.

novaPDF poate detecta automat hyperlink-uri într-un document și să le transforme în clickable link-uri în fișierul PDF a rezultat. Această opțiune este în mod special utilă atunci când doriți să distribuiți un fișier PDF pe web și doriți link-urile incluse în documentul original, pentru a fi accesibile pentru utilizatorii care fac clic pe un hyperlink din fișierul PDF.

novaPDF Pro are o multime de caracteristici care vă permite să: modificați dimensiunea hârtiei (sau crearea de noi dimensiuni de pagini personalizate pentru imprimare de format mare), modificați rezoluția (de la 72 până la 2400 dpi), orientarea paginii schimbare (portret, peisaj), fonturi încorporarea, comprima text și imagini, trimite fișierul PDF generat prin e-mail și multe altele. Interfața cu utilizatorul este tradus în mai multe limbi.

Obține cea mai recentă versiune de novaPDF Pro din http://www.novapdf.com/

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: Fix: Order of objects in the Layout view was not saved with the profile. Fix: Minor fixes for the content layout section.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF Pro on 9 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review