novaPDF Pro 11.9.456

novaPDF Pro 11.9.456

Developer's description
Published by Softland on 15 May 2024
 • Size

  113.87 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $49.99 Buy full version
 • Updated

  15 May 2024
 • Downloads

  4,072 (1 last week)

"Imprimați orice document în fișier PDF utilizând novaPDF!"

Folosind novaPDF Pro puteți crea cu ușurință fișiere PDF de înaltă calitate de căutare într-un mod accesibil și fiabil din orice aplicație Windows. Se instalează ca un driver de imprimantă și vă ajută să generați fișiere PDF prin simpla selectare a comenzii "print" din orice aplicație (puteți converti documente Word, foi Excel, prezentări PowerPoint, desene AutoCad, e-mailuri sau pagini web).

Puteți proteja prin parolă fișierele PDF pe care le creați și permisiunile pot fi restricționate pentru a împiedica vizualizarea, imprimarea, modificarea, copierea sau adnotarea documentului. Fișierele PDF vor fi securizate cu algoritmi de criptare pe 40 biți și pe 128 biți.

novaPDF poate detecta rubricile din documentul imprimat și poate adăuga marcaje în fișierele PDF generate. Trebuie să definiți atributele de text pentru titlurile de documente (font, dimensiune, stil, culoare) și pentru marcajele generate. novaPDF poate adăuga / insera conținut într-un fișier PDF existent. De asemenea, oferă o opțiune de suprapunere PDF.

novaPDF Pro este compatibil cu Windows 10/8/7/2000 / XP / 2003 Server / 2008 ServerVista și necesită aproximativ 10MB de spațiu liber pe disc pentru instalare. Nu este necesar ca Adobe Acrobat sau GhostScript să fie instalat pentru a genera fișierul pdf.

novaPDF poate detecta automat hiperlegături într-un document și le poate converti în link-uri clickabile în fișierul PDF rezultat. Această opțiune este utilă în special atunci când doriți să distribuiți un fișier PDF pe web și doriți ca linkurile incluse în documentul original să fie accesibile utilizatorilor făcând clic pe o hiperlegătură din fișierul PDF.

novaPDF Pro are o mulțime de caracteristici care vă permit: să modificați dimensiunea hârtiei (sau să creați dimensiuni personalizate ale paginilor personalizate pentru imprimarea în format mare), să modificați rezoluția (de la 72 la 2400 dpi), să schimbați orientarea paginii (portret, peisaj) încorporarea, comprimarea textului și a imaginilor, trimiterea fișierului PDF generat prin e-mail și multe altele. Interfața cu utilizatorul este tradusă în mai multe limbi.

Obțineți cea mai recentă versiune a programului novaPDF Pro de la https://www.novapdf.com/

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: More language updates

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested novaPDF Pro on 15 May 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
novaPDF Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review