Data Curve Fit Creator Add-in 2.80

Data Curve Fit Creator Add-in 2.80

Developer's description
Published by SRS1 Software, LLC on 31 Jul 2020

"Adaugă funcții de potrivire a curbei de date în Excel"

Data Curve Fit Creator Add-in este un ușor de utilizat add-in pentru analiza de date pentru Microsoft Excel. Acesta adaugă funcții de montare a curbei, interpolare și de netezire a datelor la Excel. Funcțiile de montare a curbelor includ funcții polinomiale și o funcție de regresie locală (loess) versatilă. Interpolațiile includ spline liniare, spline cubice, bessel și monotonice "constrained", precum și o "spline flexibilă" care vă permite să specificați panta la fiecare punct de date. Coeficienții funcției spline cubice și panta pot fi, de asemenea, returnate. Funcțiile de netezire a datelor includ mediul mobil, filtrul median și un filtru de netezire Gaussian. Curba de creare a datelor Add-in conține, de asemenea, funcții automate de sortare și reparare date.

Requirements: Microsoft Excel 2007 or later

What's new in this version: Added new separate utility for updating or repairing function links in multiple Excel Workbooks.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Data Curve Fit Creator Add-in on 31 Jul 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Data Curve Fit Creator Add-in Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review