Modern Calculator 2.0

Developer's description
Published by Amazing Software Solutions on 20 Apr 2022

"Calculator avansat pentru Windows."

Calculator Modern este un instrument puternic pentru a face diferite tipuri de calcule. Programul poate fi folosit ca un calculator standard pentru a face o calcule simple și științifice. Toate calculele sunt salvate automat într-un fișier și afișează în fereastra de jurnal. Cu excepția unui calculator standard, programul include unele instrumente utile care vă va permite să facă anumite tipuri de calcule:

1 Ecuația solver - permite calcularea rădăcini de trei tipuri de ecuații liniare:, pătratice și biquadratic.

2 aritmetică instrument de calcul - permite de a calcula instantaneu media aritmetică dintr-o serie de numere care conțin mai mult de 1000 de numere.

3 Convertor de cifre romane - convertește cifre romane în zecimal și invers.

4 calculator Expression - multiple expresie evaluator. Vă permite să efectuați calculele tale de expresii. Ea are un câmp de text simplu pe care se poate scrie expresia în același mod în care ai scris-o pe hârtie. Calculatorul exprimare include toate cunoscute funcțiile trigonometrice și unele funcții suplimentare, cum ar fi logaritm, factorial operatorul, modul, rotunjire funcție etc

5 Grapher - instrument simplu și ușor de utilizat pentru construirea de terenuri 2D prin formula care vă interesează. Puteți construi teren a oricărei funcții trigonometrice și, de asemenea, parabolă, hiperbolă etc

6 Convertor de unități - puternic instrument de conversie între două unități aparținând diferitelor categorii de măsurare, cum ar fi lungimea, volumul, masa, zona, viteza, temperatura, rata de date etc Convertorul conține 507 de unități în 24 de categorii de măsură diferite.

Programul are, de asemenea, o interfață complet personalizabil sprijinite de piele și mai multe limbi de interfață.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Modern Calculator on 20 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Modern Calculator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review