NolaPro Free Accounting 5.0.23759

NolaPro Free Accounting 5.0.23759

Developer's description
Published by Noguska Inc on 10 Jun 2024

"NolaPro - suită web-based gratuit de contabilitate"

NolaPro este o suită gratuit Cloud de contabilitate care pot fi rulate în siguranță de pe PC. Rafina și de a gestiona afacerea dvs. cu flexibil și puternic de urmărire de client, facturare, Datorii, General Ledger și caracteristici de raportare.

Module opționale includ control al inventarului, Service / management Muncii Ordine, POS / suport de onorare a comenzilor, un portal web B2B, eCom Cosul de cumparaturi, vTiger add-on, Angajat Timeclock, convertor QuickBooks, API dezvoltare și multe altele.

Versiunile alb venituri partenere Label sunt disponibile pentru sume CPA, VAR și consultanți. Pentru utilizatorii internaționale, oferă multi-valuta, suport TVA / GST, capacitatea de multi-limbi, și în valută, zecimal si temperatura flexibilitate.

Cu toate acestea personalizare NolaPro este cel mai bine caracteristica sa. Acesta poate fi modificat, la cerere, pentru a se potrivi orice spec. industrie sau de cerință de afaceri, cât și integrat cu cele mai multe aplicatii 3rd party pentru a oferi suport de contabilitate backend.

Secure Business Cloud hosting și o versiune de Linux sunt de asemenea disponibile direct pe site-ul NolaPro.com.

Requirements: Web Browser

What's new in this version: Sleeker and More Intuitive Interface, Payroll and Tax Improvements, Improved Dashboard Reports, Enhanced System for Add-On Modules

 • Size

  53.63 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  10 Jun 2024
 • Downloads

  2,151 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan NolaPro Free Accounting for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (6 votes)
Medium
Your rating
Your review