DBF Viewer 2000 4.85

Developer's description
Published by HiBase Group on 4 Dec 2012
  • Size

    2.44 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $39.95 Buy full version
  • Updated

    4 Dec 2012
  • Downloads

    1,440 (2 last week)

"Vizualiza, edita și exporta fișiere dbf"

În cazul în care compania dvs. folosește o aplicație de baze de date bazate pe oricare dintre astfel de sisteme populareca Clipper, dBase, FoxPro și lor "vizuală" clone, aveți o mulțime de fișiere înDBF format. Dvs. sarcinilor zilnice de administrare, probabil, includ copierea de rezervă a fișierelor DBF, sincronizându-le între computere sau birouri, convertindu-le la alteformate, publicarea pe web și mai mult ...În gestionarea fișierelor DBF, de multe ori trebuie să aruncăm o privire rapidă la conținutul lor. Începând cu cererea dumneavoastră de baze de date, și de a găsi datele necesare nu este mai simplu mod de a face acest lucru. Mai mult decât atât, dintr-o bază de date aplicație GUI, este în mod normal, nu clar ce date sunt conținute în fiecare fișier DBF special. Administratorii de obicei, preferă să utilizeze un DBF Viewer simplă pentru acest scop.Înainte de a cumpăra un DBF Viewer cu caracteristici de bază doar foarte, poate doriți să ia în considerareun produs de la HiBase grup numit DBF Viewer 2000. Pentru același preț foarte, veți primiun all-scop Armatei cuțit elvețian pentru fișierele DBF tale.Mai întâi de toate, este un DBF Viewer rapid și la îndemână, care dispune de un modern multi-documentfile interfață. Acesta include tot ce ai nevoie pentru navigare DBF confortabil. În plus,Programul oferă capacități complete de editare. Aveți posibilitatea să editați sau să gestionați înregistrări caprecum și structura tabelului. DBF Viewer 2000 se bazează dinamic dialoguri vizuale, conformla structura de fișiere DBF. Aceste dialoguri vă permit să editați înregistrările natural ca și în cazul în careați fost utilizați aplicația dumneavoastră de baze de date. Există multe caracteristici avansate de editareinclusiv textuală formatarea câmpurilor și îndepărtarea automată a înregistrărilor dublură.Avansate de filtrare și căutare. Imprimarea. Datele convertindu-se la o serie de populareformate (Excel, XML, SQL, TXT, CSV, RTF). Importul de fișiere csv, excel la dbf.Generarea de web-gata de ieșire HTML. Datele previzualiza în caseta de dialog Open File.Linia interfata de comanda pentru a fi utilizate în cadrul operațiunilor de lot. Toate aceste caracteristici și mai faceDBF Viewer 2000, o neegalat de conducere instrument DBF.

Requirements: none

What's new in this version: Improved form for the Replace command. Added an ability to use a wide filter via the command line. Added history list to the Wide Filter dialog. Many cosmetic improvements in dbf viewer and dbf editor.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DBF Viewer 2000 on 5 Dec 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DBF Viewer 2000 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review