DTM DB Stress 1.15.03

Developer's description
Published by DTM soft on 13 Mar 2021
 • Size

  3.94 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $179 Buy full version
 • Updated

  13 Mar 2021
 • Downloads

  584 (1 last week)

"Utilitate pentru stres baze de date și testare de încărcare"

DTM DB Stresul este un utilitar de stres și de testare de încărcare părți servere de sisteme informatice și aplicații de baze de date, precum și DBMS și servere ei înșiși. De asemenea, este potrivit pentru benchmarking de baze de date și de tuning de performanță. Acest instrument vă permite să creați și să configurați un set continuu de cerere către serverul de OLAP (execuție interogare) și OLTP (adăugarea, modificarea și ștergerea datelor în baza de date) tipurile. În același timp, utilizatorul poate schimba flexibil atât numărul și prioritatea acestui sau care tip de cereri către o bază de date sau o aplicație.
Programul este util pentru orice dezvoltator sistem de informare sau orice angajat QA departament care vrea să se asigure că produsul în curs de dezvoltare se poate lucra cu un număr mare de conexiuni simultane și interogări concordante și tranzacții. Administratorii bazei de date pot folosi acest utilitar pentru a evalua performanța actuală a serverelor și pentru a face planuri cu privire la creșterea puterii de procesare.
Built-in generator de date pentru parametrii de instrucțiuni SQL dinamice face locuri de muncă de testare mult mai flexibil. HTML și opțiuni de raportare Excel cu raportul Opțiunile de comparare ajută utilizatorul pentru a găsi scurgeri de informații critice.
Instrumentul de stres suporta toate interfețele de baze de date comune: ODBC, IDAPI, OLE DB, sau chiar Oracle Call Interface.
Un pachet de testare constă dintr-un set de sarcini. Fiecare sarcina este o instrucțiune SQL care va fi executat într-o buclă în procesul de testare. Fiecare sarcină poate fi rulat ca mai multe exemplare de funcționare
simultan în fire separate. Sarcinile au proprietăți diferite și prioritare.
DTM DB Stresul este o aplicație Win32 adevărat, cunoscut pentru a fi compatibil cu urmatoarele sisteme de operare: Windows 98 și ME, familia Windows 2000, Windows XP (Home și Professional), Windows Server 2003/2008/2012 familie, Vista, Windows 7 și Windows 8 (desktop). 64-a ediție a instrumentului stres este disponibil pentru utilizatorii inregistrati la cerere.

Requirements: ODBC, IDAPI, OLE DB or Oracle Call Interface

What's new in this version: Script from file feature in the task definition. GUI enhancements. Pattern engine fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DTM DB Stress on 13 Mar 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DTM DB Stress Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review