FmPro Layout Diff 1.0

Developer's description
Published by .com Solutions Inc. on 9 Feb 2023

"FmPro Layout Diff - Compară FileMaker Layouts"

FmPro Layout Diff extrage și compară informații domeniu de la FileMaker 7/8 / 8,5 machete. Această informație este prezentată într-un format coloane de vizualizare, exportator, și comparație. Câmpurile pot fi comparate cu oricare câmp ID sau Nume câmp, cu diferențele rezultate afișate într-o re-barosan, lista Sortable. FmPro Layout Diff arată rapid FileMaker nume de obiecte 8,5 aspect pentru un aspect întreg, fără a necesita fiecare obiect să fie făcut clic individual în modul de dispunere în FileMaker. Mari machete sunt imediat redimensionate și imprimate pe o singură pagină tipărită în scopuri de documentare și de dezvoltare.

FmPro Layout Diff Caracteristici:
Vezi instantaneu FileMaker 8.5 câmp nume de obiecte - În cadrul FileMaker 8.5, este necesar să faceți clic pe fiecare obiect de aspect pentru a determina numele care a fost atribuit în mod layout. FmPro Layout Diff simplifică acest proces prin listarea toate câmpurile și numele obiect într-o listă verticală.

Adună Layout Info cu nr DDR Necesar - De FmPro Layout Dif citește informatii XML de Mac OS X decupaje fișiere, nu este nevoie de a crea un DDR cu FileMaker Pro 8.5 avansata. Info XML și layout-imagine este instantaneu citit direct de la dosar cu decupaje de FmPro Layout Dif.

Comparați Aspecte de câmp ID sau Nume câmp - Aspecte poate fi, de asemenea, comparate de câmp ID sau Nume câmp, pentru a asigura compararea structuri diferite sau versiuni diferite ale aceluiași aspect într-un singur fișier.
Export Layout Detalii ca Excel sau XML Files - Unele planuri ar putea fi atât de mare încât să devină util pentru a exporta informațiile într-o foaie de calcul sau alte aplicații de prelucrare ulterioară sau pentru crearea de documentație de utilizator.

Imprima cu ușurință Layouts mari pe o singură pagină - FileMaker machete ???? Dona t se potrivesc întotdeauna perfect pe un singur imprimat. FmPro Layout Diff redimensionează instantaneu imagini de aspect pentru a încăpea pe o singură pagină pentru tipărirea sau exportul ca fișiere PDF.

Requirements: MacOS X 10.2 or higher

What's new in this version: New Release.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FmPro Layout Diff on 9 Feb 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FmPro Layout Diff Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review