Hardware Inspector 4.7

Developer's description
Published by Database Harbor Software on 31 Dec 2010

"Software de inventar computerizat pentru automatizare IT"

Hardware Inspector este o soluție de inventar hardware și software computerizat, care are ca scop păstrarea unei înregistrări a datelor maxime privind activele: instalații, transferuri, întreținere, date de contabilitate și garanție, fapte de pensionare, etc. Fiecare activ are mai multe modalități de identificare: caietul de sarcini, inventarul și numere de serie, coduri de bare, etc. Toate acestea asigură un management strict și precis al activelor.
Auditul computerizat automat poate găsi orice abatere în configurațiile computerului. Identifică cu ușurință dispozitivele lipsă, transferate și noi. Auditul computerului are o interfață personalizabilă, care permite utilizatorilor să aleagă elemente pentru audit. O altă caracteristică este oportunitatea de a adăuga reguli de import pentru identificarea completă a dispozitivului. Hardware Inspector dispune de toate instrumentele necesare pentru inventarul eficient al calculatorului: suport pentru scaner de coduri de bare, șabloane de etichete cu coduri de bare, rapoarte despre progresul sesiunii de inventar și rezultate. Configurarea include modulul de program gratuit pentru sesiunile de inventar off-line.
Hardware Inspector dispune de permis de acces pe mai multe niveluri: accesul la date poate fi restricționat la baze de date, noduri din arborele locurilor de muncă, tipuri de dispozitive și funcții de program. Oferă delegarea strictă a responsabilității și permite diferiților specialiști să lucreze într-o bază de date globală, fără a fi distrași de date irelevante.
Programul are mai multe opțiuni de raportare - mai mult de 80 de șabloane de raport. Rapoartele pot fi stocate atât pe mașini locale, cât și în rețea. Utilizatorii pot personaliza cu ușurință șabloane sau crea altele noi cu ajutorul Visual Report Designer.
Hardware Inspector poate fi utilizat în mod avantajos ca instrument Desk Desk: baza de date completă hardware și software, delegarea automată a responsabilităților, controlul complet al procesării cererilor, etc. 'performanță, etc. Integrare cu Service Inspector Hardware, o interfață web pentru comunicarea utilizator-suporter.

Requirements: Celeron 733/128RAM

What's new in this version: Key changes in v4.7: * two view modes for displaying device types * built-in check for new versions * enhanced Drag&Drop support * improved loading speed of forms. All in all 25 new features, 29 changes and all known errors are fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hardware Inspector on 23 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Hardware Inspector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review