Speak Logic Information Analysis for Microsoft Office V2012 2012 R2.1

Speak Logic Information Analysis for Microsoft Office V2012 2012 R2.1

Developer's description
Published by The Speak Logic Project on 12 Apr 2022

"Activați analiza informațiilor în Office"

Analiza Speak Logic Information pentru Microsoft Office permite analiza informațiilor și comunicațiilor din Microsoft Word, Microsoft Outlook și Microsoft PowerPoint. De exemplu, în timp ce citesc un e-mail, utilizatorii pot afla că trebuie să fie analizat conținutul acelui e-mail. Utilizând analiza Speak Logic Information pentru Microsoft Office, utilizatorii pot selecta porțiunea acelui e-mail care trebuie analizat, apoi îl pot analiza. Utilizatorii pot semnala, de asemenea, o porțiune dintr-un e-mail care este necesar pentru a fi analizată și apoi analiza mai târziu.

În timp ce lucrează într-un document în Microsoft Word, un utilizator poate identifica un paragraf sau o porțiune dintr-un paragraf care trebuie analizat, acel utilizator poate folosi pur și simplu Analiza informațiilor logice Speak pentru a analiza acel paragraf sau porțiunea alineatului. a documentelor care trebuie analizate. Pe lângă Microsoft Word și Microsoft Outlook, Analiza Speak Logic Information pentru Microsoft Office funcționează și cu Microsoft PowerPoint. De exemplu, în timp ce citește un document sau o prezentare în PowerPoint, un utilizator poate semnaliza o porțiune din acel document, apoi îl poate aplica ca feedback.

În versiunea 2012 se adaugă următoarele caracteristici: Principiile pot fi identificate în selecții; principiile pot fi interpretate după identificarea lor; relațiile pot fi trase între selecții și principii identificate.

Requirements: .Net Framework 4.0

  • Size

    26.61 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Speak Logic Information Analysis for Microsoft Office V2012 on 12 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Speak Logic Information Analysis for Microsoft Office V2012 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review