Aml Pages Portable Edition 9.99b2954

Aml Pages Portable Edition 9.99b2954

Developer's description
Published by G&G Software on 6 Apr 2024
 • Size

  5.92 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.00 Buy full version
 • Updated

  6 Apr 2024
 • Downloads

  3,722 (7 last week)

"Paginile Aml este structurat pe un manager de note"

Aml Pages este o aplicație bogată în funcții, dezvoltată pentru gestionarea documentelor, paginilor web, notelor, parolelor și a altor informații importante într-un singur loc.

O interfață de utilizator destul de aglomerată, dar destul de funcțională
Interfața este reprezentată de o fereastră obișnuită împărțită în mai multe zone pentru crearea obiectelor, gestionarea acestora, vizualizarea istoriei și altele. Există multe opțiuni oferite de program, dar, din păcate, nu este foarte clar cum să începeți.

Este posibil să creați documente, liste alfabetice și cărți zilnice. Instrumentul de procesare a textului este susținut de opțiuni standard, cum ar fi atributele de formatare, culorile fontului, hiperlegăturile și ștampila dată / dată.

Oferă o gamă largă de opțiuni de export, import și alte tipuri de personalizare
Punerea în evidență a subdiviziunilor de documente este posibilă prin crearea de noduri și noduri copil. Acestea pot fi sortate după diferite criterii, cum ar fi data creării, tipul de vizualizare și evidențierea sintaxei. Paginile Aml oferă opțiuni pentru scrierea de note lipicioase, căutarea unui text într-un nod selectat, crearea unei liste de favorite, importul de date, precum și pentru exportul întregului document într-un arbore de directoare sau într-un fișier XML. Acestea reprezintă doar o mică parte din caracteristicile disponibile prin intermediul aplicației.

În ceea ce privește proprietățile de configurare, puteți seta aplicația să ruleze automat la pornirea sistemului, să stabilească un format de dată și oră personalizat, să selecteze nivelul de compresie pentru salvarea datelor, să permită salvarea automată, personalizarea aspectului (culori, fonturi și pictograme) și altele.

Aplicație cu aplicații complexe și ușoare pentru gestionarea documentelor
Programul este surprinzător de lumină asupra resurselor de sistem, astfel încât nu pune o presiune asupra performanței computerului. Nu am întâmpinat nicio problemă pe parcursul evaluării noastre, deoarece instrumentul nu a atârnat, nu a căzut sau a apărut dialoguri de eroare. Singurul dezavantaj al paginilor Aml este că nu este intuitiv. În caz contrar, acesta vine ambalat cu numeroase caracteristici pentru a vă rugăm chiar și utilizatori pretențioși. Există, de asemenea, o versiune portabilă disponibilă.

Requirements: Windows 2000/XP/Vista/7/8.x/10/11; 64 MB of RAM; 6 MB of HDD space; Mfc42.DLL

What's new in this version: added: text templates supports autotext now; added: saving of plain text formatting; added: can use format styles for plain text; added: link to the Telegram group - https://t.me/amlpages ; added: new commands "Articles" added: new version of plugin Aml Assist 3.52;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Aml Pages Portable Edition on 6 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Aml Pages Portable Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (6 votes)
Medium
Your rating
Your review