Aml Pages Portable Edition 9.82b2727

Aml Pages Portable Edition 9.82b2727

Developer's description
Published by G&G Software on 12 Jan 2018
 • Size

  5.18 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.00 Buy full version
 • Updated

  12 Jan 2018
 • Downloads

  2,037 (20 last week)

"AML Pages este-arbore structurat un manager de note"

Aml Pages este manager de note structurate de copaci pentru Windows. Acesta conține toate notele, informații, pagini web, parole, URL-adresă în formă de un copac, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce aveți nevoie. Administreaza megatone de note cu ușurință la locul de muncă și acasă.

De ce am nevoie de ea pe PC-ul meu?
Ați fost vreodată de gândire "idee bună, trebuie să-l scrie undeva", și nu-mi amintesc asta a doua zi?
Soluția pentru toate aceste probleme și mai mult acum are numele "Pagini Aml". Acesta vă permite să stocați toate informațiile importante rapid și ușor. Aceasta vă ajută să-l organizeze, astfel, încât să puteți găsi întotdeauna ceea ce ai nevoie chiar acum. Informația este organizată ca copac - cel mai confortabil mod de a stoca și de grup, cum ar tip de informații. Ai putea marca fiecare nod din arbore așa cum doriți - ai putea schimba este font, dimensiune, stil și culoare.
Puteți introduce cu ușurință tabele, link-uri, imagini, date și ore. URL-uri și adrese de e-mail sunt recunoscute automat și a subliniat în mod corespunzător. Puteți capta și stoca o captură de ecran de orice zonă a ecranului direct din Pagini LAM.
Ai motor de căutare puternic, care vă permite să setați mai mulți parametri de căutare: data de adăugarea sau modificarea, tipul de date, etc
Ai putea face o căutare prin tot copac sau este parte. Puteți seta filtrul reglabile pentru a ascunde părți inutile și de a evidenția date numai importante.
Ai putea pune un semn de carte la orice loc în arborele de date. Toate marcajele sunt vizibile pe un panou special. Există multe cale de navigație prin marcaje: faceți clic pe mouse-ul, taste, meniul contextual.

Ați găsit vreodată pagina de web foarte interesant în timpul serfing web, și la câteva zile după, nu mai pot găsi?
Pagini cu LAM ar putea salva completa pagina web sau partea sa de un hotkey presare. Tehnologia Drag-n-drop, de asemenea, susținută - trageți doar de text selectat de la orice editor de text sau de web-browser.

Multe localizări sunt disponibile: engleză, germană, portugheză, franceză, spaniolă, rusă și multe altele. Multe plugin-uri gratuite sunt disponibile.

Requirements: Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10; 64 MB of RAM; 6 MB of HDD space; Mfc42.DLL

What's new in this version: added hierarchical tags; added: Read-only attribute for individual nodes (see menu Nodes); added: new command "Generate Password"; new version of pluigin Aml Assist 3.24;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Aml Pages Portable Edition on 12 Jan 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Aml Pages Portable Edition Antivirus Report

Email me updates

You need to log in before you can access this feature.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review