Manage Your Contacts 5.3.2.000

Manage Your Contacts 5.3.2.000

Developer's description
Published by NorthStar Solutions, LLC on 9 Jul 2024

"Foarte ușor de utilizat manager de contact."

Gestiona dvs. de contact este un (premiat), program încercat și adevărat, care vă va ajuta să stoca cu ușurință și de a gestiona informatii de contact (nume, adresă, telefon # s, etc). Este atât de ușor de utilizat, care va avea practic nici o curba de invatare, dar este vorba de sport o varietate de caracteristici puternice pentru a vă ajuta să gestionați eficient lista dvs. de contact: * de căutare, filtru, și sortați intrările dvs. de orice fel care aveți nevoie prin intermediul unui foarte ușor de utilizat interfață. * Imprimare la o varietate de etichete populare. * Plicuri de imprimare rapid.
 * Numere de telefon Auto-dial cu modemul. * Generarea de rapoarte utile. * Imprimare de discuții și liste de telefon pentru acces ușor. * Interfata cu Implicit, sistemul dvs. de client de e-mail pentru a compune rapid mesajele de poștă electronică * și mult mai mult. Acest program popular este o "presă recenzentului".

Requirements: 2MB RAM, 4MB Hard Disk Space

What's new in this version: Updated graphics to enhance the presentation.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Manage Your Contacts on 9 Jul 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Manage Your Contacts Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review