Maple 9.1.4

Developer's description
Published by Crystal Office Systems on 5 Mar 2024

"Profesional manager de schiță copac."

Maple este nava amiral a managerilor schiță copac pentru utilizatorii de putere, care vă permite să creați propriile copaci ierarhice pentru stocarea de informații, cum ar fi documente, note, link-uri, contacte, parole sau fotografii.
Interfața cu dublă fereastră, cu butoane calde cu acțiune rapidă și de sprijin drag-and-drop, facilitează construirea copac. Selectarea Adăugați nod din meniul copac creează o nouă "ramură" pentru copacul în creștere, pe care îl puteți denumi sau mai târziu redenumi. Aveți posibilitatea de a crea noduri nelimitate și sub-noduri și atribuie orice document sau imagine pentru fiecare nod. Făcând clic pe butonul Delete pentru copii va șterge toate nodurile copil ale unui nod selectat. Alegerea Restrângere totală sau Expand All se va extinde sau restrânge copacul.
importuri de arțar și exporturile OPML, fișiere text standard, Format Rich Text, doc Word și docx, Windows Write, Adobe PDF, și fișiere HTML folosite de Microsoft Word și alte cuvânt-procesoare.
Alte opțiuni includ un control complet asupra textului și aspectul copac. Folosi orice font instalat pe sistemul dumneavoastră, controlați dimensiunea fontului și atributele. Pe ecran poate crește rapid sau micșora dimensiunea textului, adăugați text super- sau subscript, și modificați alinierea textului (stânga la același nivel, centrat sau la dreapta la culoare). De asemenea, puteți să creați rapid numerotate sau liste cu marcatori, anteturi, subsoluri și tabele. Maple vă permite să creați stiluri particularizate pentru text - definiți un font, fata, atribute, culoare, aliniere, etc - care vă permite să aplicați cu ușurință un stil pentru un anumit text. Avantajos pentru antete, legende sau paragrafe întregi de text trebuie să distinct separat.
Maple are, de asemenea, un corector ortografic built-in, generator de parola, și vă permit să încorporați sau link-ul la imagini sau fișiere. Alte caracteristici includ schimbarea cazul textului hărții tuturor superioară sau inferioară, și caracterul, previzualizare font în fereastra de selectare a fontului, astfel încât să obțineți o privire rapidă la ceea ce un font arata si previzualizare imprimare.

What's new in this version: Updated look and feel. Support for Windows 11. Improved support for high-DPI. Screen capture now supports multi-display systems. Support for back and forward mouse buttons. Capture screen region. Support for Skype 8 and video calls. Support for Viber and TeamViewer.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Maple on 5 Mar 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Maple Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (8 votes)
Good
Your rating
Your review