No Spam Today! for Servers Freeware 3.2.3.1

No Spam Today! for Servers Freeware 3.2.3.1

Developer's description
Published by byteplant GmbH on 14 Jan 2010
 • Size

  20.26 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  14 Jan 2010
 • Downloads

  1,007 (1 last week)

"Mail filtru de spam (SMTP/POP3 server proxy)"

NoSpamToday este un e-mail filtru de spam (SMTP/POP3) compatibil cu orice software cunoscut server de mail. Arhitectura flexibilă conducta de filtru permite combinarea premiat SpamAssassin filtru, un blocant de ataşament, o telecomandă lista neagră filtru (DNSBL), un filtru de întârziere, liste albe şi liste negre la o configuraţie de filtrare care se potriveste exact nevoilor dumneavoastră. Conducta de filtru, de asemenea, permite integrarea 3rd-party scanerele de virusi, sau orice alte filtre poate veţi dori să vă ofere.Limitarea traficului protejează serviciul de poştă electronică de la atacurile de recoltare de inundaţii sau de director. Adresele destinatarilor poate fi verificată în timp ce un mesaj este transmis, evitând problema retrodifuzie cauzate de unele servere de mail care încearcă să trimită non-notifcations de livrare la adrese expeditor false.Cu NoSpamToday ce au acces online pentru a vizualiza grafice statistici şi rapoarte în timp real, folosind un browser web, sau folosind aplicaţia NoSpamToday admin. Disponibile on-line de date include statisticile spamului, Bustean pentru e-mail (o listă de e-mailuri primite, inclusiv subiectul, expeditorul şi adresa destinatarului), şi un clasament de gazde (gazde trimiterea de spam spam-uri de exemplu. În ultimele 24 de ore).Interfaţa cu utilizatorul este conceput pentru a permite uşor, prost-dovada de configurare. Modificări de configurare sunt validate înainte de a fi acceptate, iar utilizatorul primeste o avertizare înainte de a putea face o eroare de configurare.NoSpamToday este disponibil ca freeware pentru uz personal si non-comercial. O serie de licenţe comerciale este disponibil, oferind o valoare excepţională la preţuri mici. Achiziţionarea unei licenţe de întreţinere şi include actualizări pentru 12 luni. De reînnoire a licenţelor sunt disponibile la o reducere. Comunităţilor Europene sau organizaţii non-profit vă rugăm să întrebe de reduceri speciale.

Requirements: 800MHz CPU, 512MB RAM

What's new in this version: Directory Harvest Protection (offending remote hosts are automatically blacklisted for twenty minutes), Improved UI appearance, Workarounds for Windows Vista/Server 2008 annoyances, Minor improvements and fixes; Manual updated

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested No Spam Today! for Servers Freeware on 19 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
No Spam Today! for Servers Freeware Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review