Adware.Doubled Removal Tool 1.0

Adware.Doubled Removal Tool 1.0

Developer's description
Published by Security Stronghold on 7 Aug 2010

"Eliminați Adware.Doubled automat!"

Scapă de infecția Adware.Doubled (dublată) și elimină reclame care apar peste tot cu un singur clic cu acest instrument de eliminare automat. Programul tratează toate modificările cunoscute ale Adware.Doubled și rezolvă problemele de performanță asociate și mesajele de eroare pop-up.
Alte anti-trojane șterg trojan itselve, dar lasă o mulțime de probleme cauzate de acesta, cum ar fi atunci când nu puteți accesa internet, unități sau foldere, primiți mesaje de eroare, faceți chei de registru corupte sau defecțiuni ale unor componente Windows legitime. Pe contrar, Instrumentul de eliminare Adware.Doubled cunoaște toate consecințele posibile ale Adware.Doubled și nu numai că înlătură infecția Adware.Doubled în sine, dar rezolvă și toate problemele asociate Adware.Doubled, astfel încât sistemul dvs. să fie din nou în siguranță și sunet. În plus, suportul live vă va ajuta în eliminarea infecției Adware.Doubled în cazuri complicate.

Requirements: 64MB RAM, Pentium III 300 MHz, 35 MB Hard Disk

What's new in this version: Removes Adware.Doubled in automatic mode. Deep system scan and fast fixing process.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adware.Doubled Removal Tool on 21 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adware.Doubled Removal Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review