Bigasoft Audio Converter 5.8.0.8857

Bigasoft Audio Converter 5.8.0.8857

Developer's description
Published by Bigasoft.com on 3 Apr 2024
 • Size

  16.96 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $24.95 Buy full version
 • Updated

  3 Apr 2024
 • Downloads

  725 (2 last week)

"Converti la audio pentru a lua muzica oriunde"

Bigasoft Audio Converter este un instrument de conversie audio ușor de utilizat, oferă o modalitate rapidă de a converti melodiile preferate între aproape toate formatele, inclusiv MP3, WMA, M4A, AAC, AC3, WAV, OGG, etc digital pentru a convertor audio poate fi utilizat ca convertor MP3, convertor WMA, convertor M4A, și așa mai departe.

Mai mult decât atât, convertorul audio MP3 suportă de conversie lot, astfel, vă puteți procesa mai multe conversii în același timp, și a stabilit punctul de început și de durata pentru a asculta clipurile muzicale fantastice.

In plus, video la un convertor audio poate coloana sonora extrage rapid din filme populare sau videoclipuri muzicale, cum ar fi AVI, MPEG, MP4, MPG, 3GP, DivX, Xvid, ASF, VOB, MKV, WMV, H.264, etc. cu o calitate perfectă a sunetului.

Caracteristici cheie:
1. melodii oriunde Ascultați
Bigasoft Audio Converter oferă o modalitate rapidă de a converti formate de muzică pentru a lua muzica fantastic oriunde și auzi cântece superbe atunci când doriți. Vă puteți asculta melodiile preferate de pe iPod, iPhone, BlackBerry, PSP, PS3, Zune, MP4 player, și așa mai departe.
2. fișiere de muzică Conversie
Convertorul audio poate ajuta să converti cu ușurință audio între aproape toate formatele, inclusiv MP3, WMA, M4A, AAC, AC3, WAV, OGG, etc convertor audio digital poate fi folosit ca MP3 Converter, convertor WMA, convertor M4A, și așa mai departe .
3. Conversia audio MP3
Sistemul de conversie audio MP3 face ușor pentru a converti MP3 la WMA format audio, M4A, AAC, și așa mai departe. Audio pentru a MP3 Converter este un software all-in-one și super puternic de conversie audio MP3.
4. splitter audio
Inteligent instrument de splitter audio poate tăia cu ușurință un fișier audio în numeroase piese individuale de sunet pe măsură ce va fi.
5. Bucurați-vă de muzică de la muzica video
Video de la un convertor audio vă permite să extrageți piese audio de la toate filmele populare sau videoclipuri muzicale, cum ar fi AVI, MPEG, MP4, MPG, VOB, MKV, WMV, etc.
conversie 6. Lot
7. Pauză și conversia CV
8. Hear înainte de conversie
9. Ușor de utilizat
10. Suport multi-limbi
11. Suport pentru Windows Vista și Windows 8, Windows 10

Requirements: CPU >1GHz Intel or AMD CPU. 512 MB RAM or above.

What's new in this version: Bigasoft Audio Converter support more input and output formats in version 5.8.0.8857.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bigasoft Audio Converter on 3 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bigasoft Audio Converter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review