Bigasoft iMovie Converter for Mac 5.8.0.8857

Bigasoft iMovie Converter for Mac 5.8.0.8857

Developer's description
Published by Bigasoft.com on 3 Apr 2024
 • Size

  50.24 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  3 Apr 2024
 • Downloads

  353 (1 last week)

"Conversia de import orice clip video la iMovie"

Bigasoft iMovie Converter, un profesionist iMovie convertor video, este special conceput pentru a converti toate tipurile de filme, inclusiv AVI, MTS, MKV, FLV, MOD, și mai mult pentru a MP4 pentru import rapid pentru a iMovie pe Mac OS X Lion, Snow Leopard, Tiger, și Leopard.

Puternic convertor video pentru iMovie permite să converti cu ușurință și de import rapid toate clipurile video in AVI, DivX, Xvid, ASF, WMV, MKV, MPEG, RM, RMVB, VOB, 3GP, FLV, MOD, TOD, MOV, AVCHD, MTS , M2TS, MP4, H.264, și mai mult pentru un amical MP4 format iMovie cu o calitate de ieșire mare pe Mac OS X. Cu convertor video pentru iMovie, puteți importa cu ușurință MTS la iMovie, converti AVI la iMovie, MOD de import la iMovie , converti MPG la iMovie, și mai mult.

Caracteristici cheie
1 Conversia la iMovie
Deoarece iMovie folosește QuickTime pentru a procesa video și imagini audio, vă sunt limitate pentru a lucra cu imagini de la formatele rare, inclusiv DV, DV cu ecran lat, HDV, MPEG-4, iSight. Pentru a lucra cu orice clipuri video în iMovie, aveți nevoie pentru a converti formate de film, inclusiv AVI, DivX, Xvid, ASF, WMV, MKV, MPEG, RM, RMVB, VOB, 3GP, FLV, MOD, TOD, MOV, AVCHD, MTS, M2TS, MP4, H.264, și mai mult pentru a iMovie format MP4 compatibil pentru import rapid pentru a iMovie cu puternic utilitar de conversie pentru iMovie.
2 Fast import la iMovie
Bigasoft iMovie Converter vă ajută să converti cu ușurință toate clipurile video pentru a MPEG 4 pentru import rapid la iMovie pentru iOS, import la iMovie 11, import la iMovie 09 sau import la iMovie 08.
3 clipuri previzualizare înainte convertit
4 materiale filmate Trim
5 Ușor să urmeze aplicare
Bigasoft iMovie Converter vă oferă interfață de utilizator foarte concis și intuitiv, doar într-un singur clic, toate materiale filmate sunt deja de import la iMovie.
6 Suport mai multe limbi
Mai multe limbi sunt disponibile, inclusiv engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, arabă, chineză, japoneză, și mai mult.
7 Run pentru Mac OS X
Bigasoft iMovie Converter este pe deplin compatibil cu Mac OS X 10.4 (Tiger), 10,5 (Leopard), 10.6 (Snow Leopard), 10,7 (Lion), 10,8 (Mountain Lion), și 10,9 (OS X Mavericks).

Requirements: CPU >1GHz Intel or PPC CPU. 512 MB RAM or above.

What's new in this version: Bigasoft iMovie Converter for Mac support WMV and HD WMV profile; Mac OS X 10.10 compatible in 5.8.0.8857.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Bigasoft iMovie Converter for Mac on 3 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Bigasoft iMovie Converter for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review