Alive Flash Slideshow Maker 1.2.9.2

Alive Flash Slideshow Maker 1.2.9.2

Developer's description
Published by AliveMedia, Inc. on 23 Aug 2019

"Creați prezentare de diapozitive flash în câteva secunde."

Alive Flash Slideshow Maker este un producător profesional de prezentări de diapozitive pentru a crea cu ușurință diapozitive foto cu impact ridicat. Vă transformă fotografiile digitale în diapozitive flash (SWF) cu muzică de fundal și efecte de tranziție. Pentru a putea încărca fișierul flash de ieșire pe site-uri web și pentru a împărtăși momentele memoriale cu familia și prietenii. Puteți posta, de asemenea, prezentarea de diapozitive flash pe MySpace, facebook, sau pe blogul dvs.

Cu acest producător de diapozitive flash extrem de ușor de utilizat, nu trebuie să înveți nicio abilitate suplimentară pentru a face o prezentare flash. Pur și simplu trageți și fixați fotografiile în Alive Flash Slideshow Maker, faceți clic pe „Publicare” și va fi generat o prezentare de diapozitive uimitoare. Alive Flash Slideshow Maker acceptă aproape toate formatele de imagine, inclusiv JPEG, BMP, GIF, TIFF, PNG, PSD, RAW, WMF, EMF etc.

Requirements: 1G CPU, 512M RAM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Alive Flash Slideshow Maker on 22 Sep 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Alive Flash Slideshow Maker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review