Virtual DJ 2020 Build 5754

Virtual DJ 2020 Build 5754

Developer's description
Published by Atomix Productions on 19 May 2020
 • Size

  39.41 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.00
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  4,074 (18 last week)

"DJ Software pentru PC"

CE ESTE VirtualDJ?
VirtualDJ este un software DJ pentru PC si MAC.
Este folosit de DJ-ii pentru a înlocui platane lor și CD playere, și de a folosi muzica digitala in loc de vinil și CD-uri.

În același mod în care CD playere folosite de DJ-ii au mai multe opțiuni decât un obișnuit CD player Hi-Fi, VirtualDJ are mai multe opțiuni decât un simplu player media cum ar fi iTunes. Acesta vă permite să "mix" melodiile, jucând două sau mai multe piste în același timp, pentru a regla viteza relativă a acestora, astfel încât ritmul lor se va potrivi, aplica efecte cum ar fi buclele, etc, și crossfade dintr-o parte în alta. De asemenea, vă permite să vă zgâriați cântecele, setați și amintesc indicii, precum și toate celelalte caracteristici regulate DJ-ii așteaptă să găsească pentru a fi în măsură să se amestece.

Acesta va permite să organizați colecția de piese și de grup le cu ușurință într-un mod DJ prietenos, folosind filtru pentru a găsi melodiile fierbinți sau de a găsi bpm sau cheie compatibile, accesați listele de redare anterioare etc. Iar dacă lipsește o piesă , VirtualDJ se va găsi în mod automat pe Internet și stream-l în mod direct (* necesită un abonament suplimentar). Și, folosind milioanele de rapoarte automate pe care le primim în fiecare zi, de la alți utilizatori VirtualDJ din întreaga lume, ea va da sfaturi utile cu privire la care cântece alte DJ-ii considera pentru a merge bine după ce ai jucat.

VirtualDJ poate reda nu numai piste audio, dar, de asemenea, video sau karaoke, dacă vă conectați computerul la un proiector sau ecranele clubului.

Acesta este dotat cu o multitudine de efecte, variind de la Flanger tradiționale, ecou, ​​etc, la mai moderne efecte cum ar fi BataieGrila, feliator, loop-roll "-conștient bate". Și, dacă se amestecă video, veți găsi, de asemenea, o mulțime de efecte video și tranziții pentru a juca cu. prelevator sale built-in va lasa sa condimenteze Mixaje cu o gamă largă de picături și bucle, sau puteți merge creativ și merge performanță live și de producție, prin crearea de remix-uri on-the-fly folosind sampler ca un Sequencer.

VirtualDJ este plug-and-play compatibil cu cele mai multe dintre controlorii de DJ care există pe piață. Pur și simplu conectați a ta și vei fi gata de plecare. Și, dacă doriți să modificați oricare dintre comportamentul implicit, VirtualDJ are un puternic limbaj de "VDJScript", care vă va permite să ajustați cu ușurință orice funcții exact pe gustul tau. La fel pentru interfață. În cazul în care doriți să-l schimbe, gazdele site-ul nostru sute de interfețe utilizator-a făcut pentru a înlocui implicit, sau ai putea crea cu ușurință propriul.

VirtualDJ este folosit de zeci de milioane de oameni în fiecare zi, variind de la DJ-ii dormitor la superstaruri internaționale. Este folosit pentru a canta live in cluburi si stadioane mari, la nunti, petreceri private, sau pur și simplu pentru a instrui la domiciliu. Și, în afară de a fi utilizate direct, VirtualDJ poate fi folosit pentru a înregistra Mixtapes, podcast, sau pentru a difuza la radio pe Internet.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Virtual DJ on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Virtual DJ Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (8 votes)
Excellent
Your rating
Your review