Ultimate Encoder 7 7.00a

Ultimate Encoder 7 7.00a

Developer's description
Published by Ultimate Systems on 2 Sep 2021
  • Size

    13.90 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows, Other
  • Updated

    2 Sep 2021
  • Downloads

    504 (1 last week)

"Audio Encoder & Decoder"

Într-o lume în care lucrurile se complică și mai mult, care te duce mai mult timp de la această viață scurtă, pentru a învăța să folosească programe de calculator sau de alte lucruri, noi încercăm să facem produsele noastre software pentru a fi foarte ușor de utilizat, în scopul de a utiliza mai puțin din timpul tău . Acum va oferim cel mai ușor de utilizat All-in-one Audio Encoder & Decoder cu built-in CD-Ripper.

    Ultimate Encoder este un mare fidelitate CDA / MP3 encoder audio și decodor integrat cu CD-Grabber, suporta MP3 de la 8Kbps la 320Kbps, 100kHz, 24-bit.
Este nevoie ca intrare de fișiere pentru Windows PCM WAV sau piese CDAudio, și le codifica pentru fișiere audio MP3 care poate fi jucat cu Winamp, Media Player, iPhone, iPad sau dispozitiv Android. Ea are, de asemenea, un decodor încorporat în care decodează audio MP3 sau WMA de fișiere pentru Windows PCM WAV. Aceasta susține Line-In / Microfon viu înregistrare direct în format MP3 sau WMA fișiere audio.

    Crea tonuri de apel MP3 sau înregistrare audio MP3 cu Reportofon integrat.

    Dacă ați folosit vreodată un înregistrator de voce cu o VAS (Voice Activation System) Caracteristică probabil ați observat că sunetul înregistrat nu poate fi înțeles din cauza început prea frecvente / se oprește în înregistrare, astfel Ultimate Encoder utilizează o caracteristică mult mai inteligent numit Ivas (Intelligent Voice Activation System) în scopul de a reduce tăcerea atunci când se înregistrează o conversație voce, această funcție vă permite să setați o întârziere pentru fiecare pornire / oprire operație. Acest lucru duce la o înregistrare vocală foarte precis, nu sunt afectate de zgomotul de fond.

What's new in this version: http://www.usro.net/products/uencoder/news

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Ultimate Encoder 7 on 3 Oct 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Ultimate Encoder 7 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review