TouchCopy 16.40

Developer's description
Published by Wide Angle Software on 14 Nov 2018

"dispozitive de transfer iPod, iPhone și iPad."

TouchCopy este un utilitar foarte util care rulează pe PC sau Mac, ceea ce permite utilizatorilor să transfere conținut de pe dispozitivul iPod sau iOS la computer sau iTunes. Muzica, Videoclipurile, cărțile iBook, Playlisturile, podcasturile, albumul, evaluările și numărarea redării pot fi copiate de pe toate dispozitivele iPod, iPhone sau iPad. Există, de asemenea, o opțiune de rezervă, permițând utilizatorilor să salveze toate melodiile iPod, filmele și listele de redare prin atingerea unui buton.
Muzica și videoclipul pot fi redate chiar și prin intermediul unui computer, fără a fi necesară instalarea iTunes.
Caracteristicile standard deoparte, TouchCopy are și câteva caracteristici unice, cum ar fi capacitatea de a folosi iPod Touch sau iPhone ca un disc extern și copierea iPhone-urilor SMS, MMS, Voice Mail și Voice Memos.

De asemenea, software-ul permite fotografiilor și clipurilor video iPod și iPhone să fie vizualizate și copiate pe un computer.

TouchCopy permite utilizatorilor să-și salveze SMS-ul, WhatsApp și iMessages pe calculatorul lor ca HTML sau PDF și chiar le permite unui utilizator să le imprime direct prin intermediul aplicației.

Cei cărora le place să combine munca cu timpul liber vor găsi instrumentul de afaceri util, permițând ca notele, contactele și calendarele iPod și iPhone să fie gestionate și copiate între cele două dispozitive.

TouchCopy funcționează cu toate dispozitivele iPod, iPad și iPhone, inclusiv noul iPhone 7 și este compatibil cu Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

TouchCopy este disponibil ca o descărcare gratuită a procesului, permițând copierea a până la 100 de cântece sau clipuri video iPod.

Versiunea completă a software-ului costă 29,95 USD, oferind acces la toate funcționalitățile, asistență gratuită pentru clienți și o întreagă actualizare a software-ului gratuit.

Requirements: Microsoft .NET Framework

What's new in this version: Version 16.40 adds compatibility for iTunes from the Microsoft Store.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TouchCopy on 14 Nov 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TouchCopy Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (5 votes)
Excellent
Your rating
Your review