Keep Track 3.10.6

Developer's description
Published by martin2k on 18 Oct 2018
 • Size

  3.21 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $3.99 Buy full version
 • Updated

  18 Oct 2018
 • Downloads

  382 (1 last week)

"Păstra Track, app muzică pentru persoane fizice și DJ"

Păstra Track este o organizare de muzică și programul de joc (în principal MP3 și WMA), pentru persoane fizice și DJ. Adauga melodiile la o bază de date și de a crea loturi (listele de melodii). În timp ce joacă prin intermediul unei liste de redare folosind fereastra de căutare puteți adăuga (de exemplu, dacă cineva cere o anumită pistă), elimina și schimba ordinea de piste.

Melodii fade out și se suprapun pentru a oferi un sunet profesionist.
În fereastra principală, piese sunt organizate în două liste: artiști sunt afișate în stânga și atunci când a făcut clic pe, urmele artistului apar în partea dreaptă.

Puteți asocia imagini cu artisti si piese, care pot fi incluse în baza de date. De asemenea, puteți încorpora piste pentru stocarea și distribuirea ușor. Piesele pot fi grupate în loturi de asemenea, astfel încât să puteți stoca melodii împreună în albume, ca favorite, playlist-uri, etc informații completa piesă pot fi stocate în baza de date prea, inclusiv gen, data, versuri și note.

Piese pot fi copiate prin programul pentru CD-ul Windows de ardere dosar gata pentru arderea pe un CD. Ele pot fi, de asemenea, exportate ca comenzi rapide, astfel încât să le puteți folosi în jocuri, de exemplu, Grand Theft Auto III (începând) și The Sims.

Pistele sunt redate pur și simplu făcând clic pe ele sau secvențial sau aleatoriu cu caracteristici lista de redare ale programului.

Ține evidența Statisticile arată de câte ori ați jucat o piesă și atunci când a fost ultima dată a jucat - pentru toate piesele din toate bazele de date. Un raport complet HTML (pagina web) pot fi generate arată toate detaliile bazei de date - inclusiv imagini și ține evidența statistică. Modifica aspectul de a urmări prin modificarea fontului, dimensiunea și culoarea textului și a imaginii de fundal.

Această versiune a fost actualizat pentru Windows Vista și va funcționa pe Windows 7 și Windows XP.

What's new in this version: Go button is now available while Search window open

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Keep Track on 21 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Keep Track Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review