Plex Home Theater 1.4.1.469

Plex Home Theater 1.4.1.469

Developer's description
Published by Plex, Inc on 19 Feb 2016
 • Size

  50.66 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 Feb 2016
 • Downloads

  535 (1 last week)

"Asigurați-vă că mass-media este frumoasă"

Plex este dotat cu caracteristici concepute pentru a face experiența mediatică ușoară și plăcută.

Asigurați-vă că media este frumoasă
Plex vă oferă o interfață simplă pentru a vă organiza toate materialele media: filmul și colecția dvs. TV, biblioteca muzicală și toate fotografiile și videoclipurile de acasă. Plex îți îmbogățește biblioteca media prin adăugarea de descrieri, compilații de rezumate, postere și coperți ale albumelor. Bucurați-vă de mediile dvs. pe fiecare televizor din casă sau pe orice dispozitiv mobil în mișcare.

Plex ține evidența media
Conținutul adăugat recent este prezentat în față și centru, astfel încât să puteți vedea imediat ce este nou. De asemenea, Plex cunoaște filmele și emisiunile pe care le urmăriți, astfel încât să puteți alege cu ușurință locul în care ați rămas sau să jucați următorul episod.

Disponibil pe majoritatea dispozitivelor
Rulați serverul Plex Media Server pe computerul Windows, Mac sau Linux și treceți la dispozitivul dvs. iOS, Android, Windows Phone 8 sau Windows 8.1. Au mai multe televizoare în casa ta? Nicio problemă, Plex lucrează de asemenea pe Chromecast, Amazon Fire TV, Roku, Google TV și multe televizoare inteligente cu model târziu. Plex este disponibil chiar și pe majoritatea dispozitivelor de stocare conectate în rețea.

Liste de redare pentru divertisment nelimitat
Creați propriile playlisturi personalizate de muzică sau video pentru a se potrivi oricarei ocazii, inclusiv playlisturi inteligente bazate pe gen, colecție și multe altele. Puteți chiar să importați liste de redare iTunes existente, liste de redare inteligente, evaluări, numărul de melodii și alte detalii! Listele de redare sunt disponibile în iOS și în aplicația web, dar lucrăm din greu pentru a le aduce pe toate platformele.

Distribuiți mass-media cu prietenii și familia
Împărtășiți cu ușurință media în rândul prietenilor, astfel încât să puteți descoperi și să vă bucurați de tot mai mult conținut. Schimbați amintirile prețioase cu membrii de familie aflați la distanță prin împărtășirea fotografiilor dvs. de vacanță și a videoclipurilor de acasă. Cu Plex, universul media se extinde constant.

Salvează-l acum, urmăriți-l mai târziu
Salvați cu ușurință videoclipuri online de pe site-urile dvs. preferate pentru a viziona mai târziu, chiar și pe ecranul mare. Sau împărtășiți experiența recomandând videoclipurile unui prieten.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Plex Home Theater on 19 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Plex Home Theater Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review