Icecream Slideshow Maker 4.04

Icecream Slideshow Maker 4.04

Developer's description
Published by Icecream Apps on 23 May 2020
 • Size

  31.27 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.95 Buy full version
 • Updated

  23 May 2020
 • Downloads

  1,785 (1 last week)

"Instrument simplu pentru a face diapozitive de la zero."

Icecream Slideshow Maker se ocupă cu imagini JPG, JPEG, PNG și BMP și vă ajută să creați prezentări uimitoare cu experiență zero. Nu aveți nevoie să petreceți ore să vă dați seama cum funcționează software-ul ca doar câteva clicuri vă va ajuta să creați o prezentare de prezentare cu un sunet aproape perfect.
Programul vă permite să setați rezoluția dorită pentru imagini și să le adaptați pentru o prezentare de diapozitive, chiar dacă toate au fost încărcate în diferite formate, dimensiuni și calitate. În plus, puteți păstra un raport de aspect original al imaginilor pentru a preveni întinderea sau distorsiunea acestora. În caz contrar, alegeți opțiunea Scale to fit pentru a adapta fișierul pentru dimensiunea ecranului.
Este posibil să setați efecte de tranziție între imagini pentru a crea o imagine mai bună. Există 26 de efecte disponibile, de exemplu Pixelate, Spiral mozaic, Ștergere, Zoom și multe altele. Dacă nu vă interesează tipul efectului, alegeți opțiunea Random și programul va seta un efect aleatoriu. Dacă nu doriți să utilizați niciun fel de efecte, alegeți opțiunea Nici una și fișierele vor fi afișate fără efecte de tranziție. Puteți utiliza diferite efecte pentru fiecare diapozitiv sau setați același efect pentru toate fișierele.
Este posibil să adăugați text pentru fiecare diapozitiv dintr-o prezentare de diapozitive. Poziția textului, fontul, culoarea și culoarea fundalului textului pot fi setate individual pentru fiecare diapozitiv sau pentru toate diapozitivele.
Caracteristica de a inscripționa DVD-uri sau CD-uri cu prezentările video create este de asemenea disponibilă în Ice Maker Slideshow Maker.
Posibilitatea de a adăuga mai multe fișiere audio pentru a crea o listă de redare este disponibilă împreună cu opțiunea de buclă audio.
După crearea unei prezentări de slideshow, utilizatorii pot încărca fișierele video pe conturile , Google Drive și Dropbox. Acest lucru se poate face și din panoul History din Ice Maker Slideshow Maker.
Icecream Slideshow Maker este frumos proiectat și pare a fi o bomboană ochi. Cuplat cu o interfață intuitivă, designul său face ca programul să fie plăcut de folosit.

Requirements: 1.66Ghz processor; 512MB of RAM; 30MB to 300MB of free disk space

What's new in this version: PRO activation bug fixes and improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Icecream Slideshow Maker on 5 Apr 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Icecream Slideshow Maker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review