TMPGEnc Authoring Works 6.0.15.17

TMPGEnc Authoring Works 6.0.15.17

Developer's description
Published by Pegasys Inc on 25 Nov 2021
 • Size

  229.37 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.95
 • Updated

  25 Nov 2021
 • Downloads

  7,070 (11 last week)

"Schimbaţi-vă MPEG-1 / MPEG-2 imagini pe DVD"

Cu TMPGEnc DVD Author vă puteţi schimba MPEG-1 / MPEG-2 pentru fişiere video DVD de fişiere structurate. Utilizarea fişierelor de înaltă calitate MPEG făcute de "serie de TMPGEnc Plus de 2,5" sau capturat de către un dispozitiv de captare MPEG, este posibil să se efectueze propriul DVD Authoring rapid şi uşor.

Structura de fişiere scoase pot fi arse pe un disc DVD, utilizând instrumentul de scriere DVD-ul inclus de la versiunea 1.5 sau folosindu-vă propriul software de scriere DVD. (IFO, VOB). În acest fel aveţi posibilitatea să creaţi propriile DVD-uri originale. Deoarece Autor DVD suportă, de asemenea, DVD-Video fişiere (VIDEO-TS.ifo), ca fişiere de intrare, se poate reduce, de asemenea, în scene de la DVD-ul preferat şi să facă un nou DVD-Video. Sunteţi, de asemenea, posibilitatea de a crea meniuri interesante folosind "mişcare meniul" caracteristică, de asemenea, incluse în produs. Vă recomandăm să încercaţi acest uşor de utilizat software-ul de autor.

Caracteristici:

 · 1. O interfata de utilizator prietenoasa, cu un uşor de utilizat în cinci etape procedura.
 · Am proiectat procedura de lucru în cinci paşi simpli, astfel poate începe chiar beginnners face propria DVD-Video la o dată.
 · 2. Sprijină fiecare setare în TMPGEnc 2.5 Plus.
 · Autor TMPGEnc DVD suporta MPEG-2 fisiere codate cu setări avansate, cum ar fi un 3:2 trage în jos şi o 3:2 inversă trage în jos, pe care alte programe software de autor convenţional nu. Prin utilizarea fişierelor produse cu TMPGEnc puteţi obţine de înaltă calitate DVD-Video.
 · 3. Previzualizare rapidă şi de răspuns de muncă atunci când se lucrează cu Edit Cut sau introducerea de puncte Capitolul.
 · Punctele de editare de funcţii şi introducerea Capitolul se realizează prin afişarea în miniatură, în structura GOP, şi, prin urmare, poate fi făcut în timp ce uitam la sursa originală în fereastra de previzualizare AA.
 · 4. Converti rapid fisiere MPEG la IFO, VOB fişiere, fără a re-codificare.
 · Deoarece Autor DVD-ul nu re-encode fişiere video, puteţi converti rapid fisiere MPEG la o structură de fişier din folderul DVD fără a degrada calitatea.
 · 5. Conversia la 2 canale, cu DVD audio, în cazul în care canalul din stânga şi dreapta a fost împărţit în sus.
 · Suporta MPEG-2 fisiere sursa capturat de emisiuni TV bilingve. Prin impartirea audio în canalul din dreapta şi din stânga, este posibil de a crea bilingvă DVD-Video.
 · 6. Suporta utilizarea DVD-VR (VRO format) fişierele înregistrate pe un DVD-RAM, etc recorder ca fişiere de intrare.
 · Puteţi utiliza fişiere VRO înregistrate pe un înregistrator de DVD-RAM ca fişiere sursă. Editarea se poate face cu uşurinţă şi un fişier de DVD-Video pot fi create. * 7
 · 7. Re-edita DVD-Video fişiere (VIDEO-TS.ifo).
 · Aveţi posibilitatea să re-edita DVD-video pe care le-au creat deja. Pentru ca punct de informare capitol este, de asemenea, dobândit nu este necesar să le introduceţi din nou. Fără a pierde din calitate se poate reface vă DVD-Video


Limitări:

 · Această versiune poate fi utilizat în mod liber pentru 30 de zile. După această perioadă, se poate debloca TMPGEnc DVD Author prin introducerea unui număr valid de serie.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TMPGEnc Authoring Works on 7 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TMPGEnc Authoring Works Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (17 votes)
Good
Your rating
Your review