RealTime Equalizer 4.10

Developer's description
Published by RTEQ on 23 Feb 2009
 • Size

  0.85 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  23 Feb 2009
 • Downloads

  25,462 (33 last week)

"Un instrument util pentru procesarea fişierelor de muzică."

RTEQ 4 a fost conceput pentru a fi un utilitar util pentru fişiere de muzică MP3-uri de procesare, cum ar fi sau wavurile şi pentru ajustarea în timp real a semnalelor audio de la intrările placa de sunet.

Scopul său principal este de a procesa muzica pentru a se potrivi gustul utilizatorilor. Egalizatorul realizează această cerere, prin procesarea spectrul de frecvenţă al muzicii.

Acesta este dotat cu două versiuni: un plugin Winamp si o versiune stand-alone, care poate fi folosit cu alţi jucători, cum ar fi iTunes sau Real Player.

Caracteristici ale Egalizator RealTime includ:

- Echivalează, cum ar fi fişiere MP3 şi audio în timp semnale reale
- RTEQ vine în două versiuni. O versiune independentă, care echivalează semnalele audio în timp real şi versiunea plug-in WinAMP care egalizeaza fişiere, cum ar fi MP3-uri.
- Până la 300 canale
- Puteţi alege cât de mult canalele pe care doriţi să egaliza. Este uşor, spune-RTEQ cum de multe canale pentru a arăta. Tu, probabil, nu va nevoie de 300 de canale, dar de ce nu 24? Utilizaţi RTEQ ca un profesionist.
- Amplificarea de la-INF la 90.2 dB
- Valori mai mari dB înseamnă de amplificare mai mare, ceea ce înseamnă libertate mai mare în formarea funcţiilor de transfer. RTEQ nu se limitează să 90.2 dB, dar hardware-ul nu.
- Gama de variabilă dinamică
- Aceasta este o caracteristică pe care nu se va vedea la alte egalizatoare. Puteţi decide dacă doriţi o gamă de amplificare amendă de la-INF la +20 dB amplificare sau de o gamă puternică de-INF la 90.2 dB.
- L separat + R sau S + D canale
- Cu RTEQ 4 puteti egaliza fie ambele canale stereo, la o dată sau separat. Configuations posibile sunt separat stânga + dreapta sau suma + canale diferenta.
- Egalizator dinamic
- RTEQ are posibilitatea de a egaliza dinamic. Aceasta produce un sunet mult mai calitativ decât egalizare static.
- Învierea spaţială
- Această opţiune vă permite să extindă efectul spaţială a muzicii stereo.
- Calitate variabilă
- RTEQ vă permite să alegeţi un compromis între calitatea şi puterea de procesare care vi se potriveste cel mai mult. În ceea ce influenţează calitatea RTEQ cea mai mică frecvenţă procesează o calitate înaltă permite cea mai mică frecvenţă pentru a merge în jos la 2 Hz.
- Presetări de sprijin
- Presetări vă permit să reglaţi rapid egalizator. Presetări poate fi, de asemenea, în comun cu alţi utilizatori.
- Piei de sprijin
- Asiguraţi-RTEQ aspect placut pentru tine de alegerea piei. Skins, cum ar fi presetate pot fi partajate cu alţi utilizatori.
- Salvarea fişierelor
- Ca un plugin pentru WinAMP RTEQ pot salva fişierele egalat. Acest lucru se poate dovedi în practică atunci când nu doriţi să egalizeze acelaşi fişier de fiecare dată când l joace.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RealTime Equalizer on 12 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RealTime Equalizer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (27 votes)
Good
Your rating
Your review