PerfectClock Standard Edition 4.5.1

PerfectClock Standard Edition 4.5.1

Developer's description
Published by ALSEDI on 12 Dec 2016
  • Size

    3.43 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $14.99 Buy full version
  • Updated

    12 Dec 2016
  • Downloads

    529 (1 last week)

"Ceas cu posibilitatea de personalizare, flexibil, rapid și Desktop."

PerfectClock este un program cu posibilitatea de personalizare, flexibil, rapid și foarte personalizabile afișează un număr nelimitat de ceasuri World-timp pe desktop.

     PerfectClock te menține în timp, pe cât mai multe zone de timp după cum doriți. Nu mai pierzi timpul de lucru afară ora locală, oriunde în lume - fiecare ceas pot demonstra orice fus orar care aveți nevoie.

     Un număr nelimitat de alarme si Memento-uri va ajuta asigura că nu pierdeți nimic important în viața ta. Alarme poate afișa un mesaj și / sau sunet joc. Alarmele pot fi personalizate la un nivel ridicat, încercați să-l și vezi!

     Render Etichete caracteristică va ajuta la menținerea ceasuri în ordine. Trebuie doar să adăugați "Londra", "Chicago", "New York" sau orice etichete de text pentru ceas corespunzător. Font, pozitie, culoare, transparenta, umbra si mai mult, toate personalizate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Etichetele pot fi plasate chiar mai jos sau mai sus feței ceasului.

     Caracteristica de post-procesare permit să personalizați orice Hue ceas, Saturație, Luminozitate și Contrast. Puteți chage Orice sistem de culoare a pielii, după cum doriți. Noua facilitate de reflecție Render face ceas mai realist ...

     Atomic Ceas de sincronizare - PerfectClock poate păstra timp computerului precise folosind serverele SNTP publice. Puteți ajusta opțiunile de sincronizare sau dezactiva această funcție.

     Perfect Usability - PerfectClock vă oferă o serie de caracteristici care fac programul de utilizare usor si placut. Un unic "Forța rămâne pe sus" caracteristica forțelor Ceasuri pentru fi pe partea de sus a Screen Saver si Task Manager. Ceas Wallpaper este vizibilă chiar dacă Windows este blocat. Citește mai multe despre Helpers Ceas.

     Multilingual User Interface - PerfectClock este în prezent tradus în engleză (americană și Marea Britanie), franceză, germană, italiană, spaniolă, japoneză, chineză (simplificată și tradițională), portugheză braziliană, arabă, Belarus și rusă.

Requirements: Windows 2000, XP, Vista

What's new in this version: Arabic translation updated.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PerfectClock Standard Edition on 12 Dec 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
PerfectClock Standard Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review