.NET Linker 8.8.3

.NET Linker 8.8.3

Developer's description
Published by RustemSoft on 3 Jun 2019
 • Size

  27.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Vista, Windows
 • Price

  $79.99 Buy full version
 • Updated

  3 Jun 2019
 • Downloads

  1,433 (1 last week)

"NET Linker - ansambluri de legătură NET dll"

Adunarea de legătură este un unghi ascuțit de orice aplicație, inclusiv mai multe ansambluri. Legarea oferă avantaje concludente pentru cererea dumneavoastră NET prin creșterea fiabilității și securității în timp ce reducerea dimensiunii. Aceasta permite pachetul cererea dumneavoastră în mod eficient.
Când ambalaje puteți combina ansambluri folosind linker asamblare. La distribuirea mai multe DLL-uri strâns legate, dar diferite nu este atât de mult de o ciumă, ar fi un frumos dacă, din moment ce acestea sunt atât de strâns interlaced, ai putea fuziona aceste ansambluri diferite într-o singură. Capacitatea de a îmbina mai multe biblioteci împreună s-ar simplifica implementarea, în multe cazuri; aplicațiile care utilizează mai multe limbi diferite sau aplicații uriașe scrise în aceeași limbă, dar construite pe mai multe proiecte diferite ar putea beneficia de implementare cu un singur ansamblu.
Interfață specială Linker patinator este utilitarul care se poate conecta mai multe module intr-un singur fișier pentru implementare. Ea are legătura după aceea asamblare principal a fost mascată. Interfața Linker destinate pentru conectarea mai multor reușit executabile sau ansambluri într-un singur modul sau de asamblare. Încadrate de referință și ansambluri fără referință va fi legat în asamblarea finală disimulat după aceea, atunci când confuzie se face pentru asamblare deschis curent. NOTĂ: Ansamblurile legate nu va fi mascată. Vă rugăm să umbri modulele au aderat înainte de Corelare. Sau s-ar putea sugera asigura bibliotecile combinate după Linkage.
De obicei, dacă toate funcționalitatea aplicației distribuite nu este necesar la o dată, ați putea dori să ia în considerare având cererii împărțit în module sau biblioteci separate. Runtime NET va incarca fiecare componentă numai atunci când un tip se face referire.
De asemenea, ambalaje totul într-un singur fișier va aduce îmbunătățiri de performanță, mai ales pentru că încărcătorul nu trebuie să ia timp pentru a rezolva toate problemele de dependență. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la DLL-uri care lipsesc, atunci când cererea dumneavoastră este implementat.

Requirements: .NET framework 2.0

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested .NET Linker on 3 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
.NET Linker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review