Flash'In'App 2.7

Developer's description
Published by Eltima Mac Software on 22 Jul 2011

"Redare Flash în interiorul aplicației Mac"

Cu Flash'in'App, framework Cocoa, dezvoltat de Eltima Software, puteți încărca și gestiona cu ușurință filme Flash direct din aplicațiile proprii pentru Mac OS X! Cu alte cuvinte, Flash'in'App vă permite să implementați componenta Flash Player în aplicația dvs.

Acest cadru conține un set de clase, care oferă aplicației dvs. posibilitatea de a reda fișiere SWF și de a gestiona redarea acestora. Redați, opriți, returnați și transmiteți fișierul SWF chiar în aplicația dvs.
Cu Flash’in’App, aplicația dvs. poate interacționa cu fișierele Flash Player.plugin și SWF, prin ExternalAPI, FSCommands sau Variables, controlează încărcarea resurselor externe și multe altele.

Implementați cadrul Flash’in’App în aplicația dvs. și extindeți funcționalitatea acestuia de mai multe ori, deoarece aplicația dvs. va putea lucra cu toate tipurile de fișiere media, care sunt compatibile cu filmele Flash.

Flash'in'App oferă suport RealVideo și suport experimental Silverlight.
Și da, puteți crea ferestre personalizate, dar rețineți că transparența va funcționa corect doar pe Mac-urile bazate pe Intel (scuze, nu este limitarea noastră, ci a celei Adobe).

Cu Flash'in'App puteți, de asemenea, să rulați GUI-ul aplicațiilor Windows-activat pe Mac pe Mac.
Singura limitare demo este un ecran nag afișat la deschiderea unui fișier SWF. În ceea ce privește celelalte caracteristici, este un cadru complet funcțional, care vă va permite să testați toate caracteristicile și abilitățile sale gratuit.

Utilizatorii dvs. vor avea nevoie de cel puțin Mac OS X10.4 sau o versiune ulterioară și Flash Player 8 sau mai nou pentru a rula aplicații care sunt dezvoltate cu Flash'in'App.

Requirements: Mac OS 10.4 and higher

What's new in this version: much improved: communication with Flash Player; fixed: application crash when sending large amounts of data between ActionScript in SWF and application using the FSCommand function or the ExternalInterface class

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Flash'In'App on 30 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Flash'In'App Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review