Kingo Android Root 1.5.0

Kingo Android Root 1.5.0

Developer's description
Published by FingerPower Digital Technology Ltd. on 1 Dec 2022

"KingoRoot cel mai bun instrument de rădăcină"

KingoRoot pentru Android este un software, programat de ani de dezvoltare dedica, care pot ajuta utilizatorii Android să rădăcină dispozitivele lor în cel mai simplu și cel mai sigur mod.

Este liber de orice taxe, riscuri și preparate. Utilizatorii nu mai trebuie să te pui cu script-uri complicate, în unele forumuri sau să fie teamă de a deteriora telefonul și înviorează o vastă a acestora. Spre deosebire de orice alte instrucțiuni de înrădăcinare, instrumente sau programe de auto-dezvoltate, Kingo Android ROOT este un software de încredere, care a fost testat pe scară largă de către milioane de utilizatori Android și atent programate după ani de dezvoltare.

Este un must-have pentru fiecare utilizator Android. Odată cu creșterea de Android ca sistem gratuit, open-source și boom-ul de utilizatori Android, Android RĂDĂCINA apare pe scenă și aduce utilizatorilor un instrument de 'superputeri' pentru a face smartphone-uri mai inteligente decât oricând. Este capabil de înrădăcinare aproape orice model de Android de la orice producătorii (Samsung, Motorola, HTC, Sony, Google, etc) și fiecare versiune Android de la Android 1.5 cupcake la Android 5.1 Lollipop. Și se evoluează odată cu dezvoltarea Android.

Acesta vă poate ajuta la adevărata stăpânirea Android. Înrădăcinare este un proces de modificare a sistemului original, în care limitările sunt eliminate și complet accesul este permis și, prin urmare, ca rezultat posibilitatea de a modifica sau de a înlocui aplicațiile și setările de sistem, executați aplicații specializate și chiar să faciliteze îndepărtarea și înlocuirea dispozitivului sistem de operare cu unul personalizat.

asigurare de brand de la Kingosoft Technology Ltd. va face liberi de îngrijorare atunci când înrădăcinare Android. Extrem de antrenat echipa R & D a angajat pentru cercetare și de a dezvolta programe axate în sistemul de operare Android, cu ani, aderă la filozofia de perfecțiune.

Requirements: Windows XP (SP2 or later), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

What's new in this version: 1. Added rooting scripts for better support on Android 4.4, 5.0 and 5.1. 2. Increased success rate; 3. Improved rooting procedure and stability; 4. Fixed minor bugs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Kingo Android Root on 1 Dec 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Infected
Kingo Android Root Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (15 votes)
Good
Your rating
Your review