Photo Slideshow Maker Platinum 5.58

Photo Slideshow Maker Platinum 5.58

Developer's description
Published by ANVSOFT Inc. on 11 Jul 2018

"Rândul său, fotografii și clipuri video în slideshow"

Photo Slideshow Maker Platinum este un creator album web, web galerie filtru, filtru de fotografie la prezentarea și creator HTML5 slideshow pentru a crea slideshow-uri foto pentru site-ul, blog, MySpace, live Space, WordPress, Yahoo 360 si mai mult. Photo Slideshow Maker Platinum este instrumentul ideal pentru prezentarea pe care le puteți face slideshow-uri sau bannere și împărtăși momentele memorial cu familia sau prietenii dvs. de pe propriul site-ul dvs., blog sau încărcați-le pe site-ul tau.
Photo Slideshow Maker Platinum acceptă adăugarea de fotografii (JPG, TIFF, BMP și PNG), fișiere de muzică și clipuri video FLV de a face slideshow-uri și bannere pentru site-uri, blog-uri și mai mult. Cu Photo Slideshow Maker Platinum, puteți publica clipuri video și fotografii on-line. Acest filtru de slideshow este echipat cu mai multe flash template-uri și template-uri HTML5, inclusiv de bază, Professional, album Web, 3D si video. Șablonul "Video", sustine Video adăugând FLV și fotografii împreună.

What's new in this version: 1. Remove Go2Album service; 2. Fix some minor bugs.

 • Updated

  11 Jul 2018
 • Downloads

  432 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Photo Slideshow Maker Platinum on 11 Jul 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Photo Slideshow Maker Platinum Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review