Omnistar Shopping Cart 6.2

Omnistar Shopping Cart 6.2

Developer's description
Published by Omnistar Interactive on 21 Jan 2012

"Coșul de cumpărături dinamic și software-ul de comerț electronic."

Coșul de cumpărături Omnistar este doar una dintre multe aplicații online dinamice dezvoltate de Omnistar Interactive. Am dezvoltat coșul de cumpărături Omnistar odată ce ne-am dat seama că clienții noștri căutau o soluție de comerț electronic care să răspundă nevoilor lor la fel de perfect ca și celelalte tehnologii web pe care le oferim. După ce am studiat în profunzime subiectul, am constatat că mulți alți furnizori de ecart pur și simplu nu au dat serviciul la care clienții noștri au ajuns să se aștepte prin lucrul cu noi. Prin urmare, ne-am propus să construim cel mai bun software de coșuri de cumpărături disponibile pe web.

Acum, ani mai târziu, cred că este sigur să spunem că am depășit chiar și cele mai înalte obiective. Constructorul de magazine online Omnistar Cosul de cumparaturi are acum o istorie indelungata si distinsa in furnizarea de portaluri web pentru operatiunile comerciale din intreaga lume.

Sistemul nostru folosește un constructor de magazine ușor de utilizat, care este capabil să gestioneze orice experiență a utilizatorului, de la începători la pro. Nicio experiență html nu este necesară încă folosind șabloanele noastre printr-o interfață simplă de punct și clic, cantitatea de modele pe care le puteți crea sunt literalmente interminabile. În același timp, utilizatorii experimentați pot profita de cele mai avansate funcții de gazdă de e-commerce disponibile pe web.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Omnistar Shopping Cart on 26 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Omnistar Shopping Cart Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review