iMacros Web Automation and Web Testing 6.12

iMacros Web Automation and Web Testing 6.12

Developer's description
Published by iMacros WebSite Testing and Web Scraping on 28 May 2019

"Easy Web Automation, de testare, extragere de date"

Browser-ul Web este, probabil, cel mai frecvent folosit software-ul de astăzi, și multe sarcini sunt extrem de plictisitor. Software-ul iMacros scutește repetarea de verificare pe aceleași site-uri în fiecare zi, amintindu-parole, date de încărcare, descărcare de imagine, marketing online si testarea funcțională și site-uri web de testare de regresie de peste si peste. Cu tehnologia noastră Macrocomenzi Internet, să înregistrați aceste sarcini o dată și apoi să iMacros le execute ori de câte ori aveți nevoie de ele. Orice combinație de navigare, sub formă de umplere, clic, și extragere de date pot fi înregistrate într-un macro Internet. Suport pentru Flash, Java și applet-uri Silverlight și site-ul web măsurători timp de răspuns fac parte din avansate ediții. Aceasta include, de asemenea, o linie de interfață de comandă și control componentă Scripting ActiveX pentru utilizarea cu fișiere batch și VBS (WSH) și. NET scripting.

Scripting Edition îndeplinește funcțiile găsite în mod normal în aplicații costa mii de dolari; Scripting Edition este o alternativa low-cost pentru a mari instrumente de testare captare nume / reluare. Acesta include o interfață de scripting ușor de utilizat, care se extinde populare Windows Scripting Host cu capacitatea de a reda Internet Macrocomenzi și extrage date de pagini web. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, această interfață de la Visual Basic, Visual C + +, noul Microsoft. NET limbi sau orice alte Windows limbaj de programare care pot accesa o componentă ActiveX, și de a efectua de încărcare și management de date nelimitat pe site-uri web. Licența include o distribuție royalty-free a motorului iMacros, astfel încât să puteți oferi script-uri pentru terți.

Requirements: Win 2000 or better

What's new in this version: Added DirectScreen Technology for Silverlight automation

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested iMacros Web Automation and Web Testing on 13 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
iMacros Web Automation and Web Testing Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review